İnceleme Anakartlardaki Dahili Realtek Ses Yongası

Kapsamlı, detaylı güzel açıklamanız için çok teşekkür ederim, MSI'ı aradığımda bile bu kadar net bilgi alamadım.

Kapsamlı, detaylı güzel açıklamanız için çok teşekkür ederim, MSI'ı aradığımda bile bu kadar net bilgi alamadım.
Rica ederim. Ses çıkışı konusunda sadece temel mantığı kavramış birisi olarak bildiklerim bunlar. Onun ötesine daha ben de girmedim 3 yıldır. Olayın sadece DAC'tan ibaret olmadığını bilmeniz yeterli. İlk öncelik güç katıdır. Güç katı iyiyse sonrasında DAC'a bakarsınız zaten bu ikisi paralel bir şekilde artış göstermekte. Tabi ki aralarında DAC'ı iyi olup güç katının kötü olduğu modellerle karşılaşmak mümkün. O yüzden teknik özelliklerin verilmesi ile pek bir fikir sahibi olamıyorsunuz. Verilen firma değerleri pratiğe dökülünce bambaşka çıkabiliyor.

Hyperx cloud alpha yı ALC3234 ses kartı besler mı hocam? Dell inspiron 15 3558 dizüstü bilgisayar kullanıyorum.

Hyperx cloud alpha yı ALC3234 ses kartı besler mı hocam? Dell inspiron 15 3558 dizüstü bilgisayar kullanıyorum.
Laptop kullanmadığım için yorum yapamam fakat Cloud Alpha zor sürülen bir kulaklık değil. Buradaki kıyaslama SNR, DNR performanslarına göre yorumlanmıştır. Tabi ki çok alt seviye kaldıkları için güç kıyaslaması da yaptım fakat yüksek empedanslı veyahut zor sürülen bir sürücüye sahip ya da en havada kalan senaryo: giriş gücü oranı yüksek olan kulaklıklar için çıkış gücün bir önemi oluyor. Bu konuda referans aldığım ses kartı Asus Xonar D1. Oldukça eski bir ses kartı olduğunu belirtmem gerek en dipteki ses kartı bile dahili ses yongalarına farkını koyuyor. Bununla beraber DAC kalitesi iyi olduktan ve güç katının da vasatın altında olmadıktan sonra çoğu ses kartı memnun edecektir. ALC1220'yi de test ettiğim konuya bakarsanız kıyaslamanın daha keskin olduğunu görebilirsiniz. SNR ve DNR konusunda Z SE çok başarılı olduğu için ALC1220'ye ciddi farklar atıyor. Müzik dinlerken ALC 1220 bana çok sığ gelmişti maalesef.

Merhaba. Öncelikle bu gönderi için teşekkür ederim çok güzel bir inceleme olmuş. ALC892/897 codec sahibiyim (MSI B500M PRO VDH Wi-Fi). Epos H3 kulaklığı sipariş ettim. Henüz kargolanmadı. Kulaklık empedansı 20 veya 25 ohm bu yüzden rahatça besleyebileceğini düşündüm. Mevcut kulaklığım 32 ohm (Corsair HS50 Pro) ses konusunda net olduğunu düşünüyorum. Yine de hata mı ettim EPOS almakla? Ses kartlarıyla uğraşmak istemiyorum çünkü.

Merhaba ALC887/897 codec içeren bir anakartım var. HyperX Cloud Alpha S alacağım. Anakart yetersiz mi gelir? Dac önerisi yapar mısınız ya da Cloud 2 nin ses kartını öneren çok oluyor 1500 lira bandında fiyatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…