Anakartlardaki OC nedir?

Aldığın sistemin kasası yani güç kaynagı iyi değil.

Eki Görüntüle 2273524

Bu 2 değişikle bu da düşünebilir.

OC çok performans arttıran bir şey değil, 10 15 FPS için uğraşmana değmez.

Aldığın sistemin kasası yani güç kaynagı iyi değil.

Eki Görüntüle 2273524

Bu 2 değişikle bu da düşünebilir.

OC çok performans arttıran bir şey değil, 10 15 FPS için uğraşmana değmez.

Ryzen 5 7500f İşlemci i5 13400F'ye bakarak oyun ve render performans açısından nasıl?

Ryzen 5 7500F işlemci i5 13400F'ye bakarak oyun ve render performans açısından nasıl?

Intel tekli çekirdek, AMD ise çoklu çekirdek işlerinde başarılı. Oyun, render, ve yayın için 7500F i tercih ederdim. Zaten gamingendeki sistem kasasından dolayı alınmaz, 42K yerine 39k ya bu vatandakini almak bence daha mantıklı.

Intel tekli çekirdek, AMD ise çoklu çekirdek işlerinde başarılı. Oyun, render, ve yayın için 7500F i tercih ederdim. Zaten gamingendeki sistem kasasından dolayı alınmaz, 42K yerine 39k ya bu vatandakini almak bence daha mantıklı.
Size zahmet olmassa 4070 li başka modeller atabilirmisiniz

Attığınız R5 7500f aklıma yattı giib zaten ama yinde bi araştırmakta fayda var

Attığınız R5 7500f aklıma yattı giib zaten ama yinde bi araştırmakta fayda var

Size zahmet olmazsa 4070'li başka modeller atabilir misiniz?

Attığınız R5 7500F aklıma yattı giib zaten ama yinde bir araştırmakta fayda var.

Attığınız R5 7500F aklıma yattı giib zaten ama yinde bir araştırmakta fayda var.

10 tane filan siteye baktım, 4070 için önerebilecegim başka sistem bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı