Anakartta CPU ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor

ZeroNSS

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
Hyperx furry ddr4
SSD veya HDD modeli
Toshiba rc500
Ekran kartı
GTX 1660 Super
Dostlar PC'yi temizledim ve tekrar başlattığımda CPU ışığı yanıyordu anakartta fakat işlemci soğutucusu ve fanlar dönüyor fakat PC'nin ışığı bile yanmıyor. Görüntü de gelmiyor. BIOS pili tak çıkar yaptım yine olmadı.

17563216211061575402193488223574.jpg

17563216675018591973524042227733.jpg

O termal macuna ne olmuş.

Soğutucuyu çekince böyle şekil alıyor bir tık fazla olmuş sadece, macununun durumuda iyiymiş sorun yok.

Sol alttaki vida sıkıştı hocam arka taraftan çıktı gözüküyor fakat sıkışık ama diğerleri de düzgün mü emin olamadım fakat soğutucu çıkmıyor yerinden.

Hocam işlemci bu şekilde takılı. Soğutucunun arkasını da attım.

İşlemciyi soketinden çıkarmanız gerek altındaki pinleri yamultmuş olabilirsiniz. Çıkarıp soket ile beraber işlemcinin altının fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.

Soğutucuyu çekince böyle şekil alıyor bir tık fazla olmuş sadece, macununun durumuda iyiymiş sorun yok.

İşlemciyi soketinden çıkarmanız gerek altındaki pinleri yamultmuş olabilirsiniz. Çıkarıp soket ile beraber işlemcinin altının fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.

Hocam biraz geç oldu teşekkür ederim ilginiz için öncelikle. İşlemci mandalı sıkışıyordu sürekli o yüzden tekrar açmak istemedim biraz parayı denkleştirince benden daha iyi donanımdan anlayan birisine göstermeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı