Anakarttaki bir portun pinleri yamuldu

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz portun pinleri yamuldu. Servise götürsem bu pinleri düzeltirler mi? Yoksa bir şey yapmazlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_0651.jpeg
    IMG_0651.jpeg
    292,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0653.jpeg
    IMG_0653.jpeg
    304,9 KB · Görüntüleme: 45
Cımbız veya bıçak gibi sert ve ince bir şeyin yardımı ile düzeltebilirsin servis de aynı şekil düzeltebilir. İşlemci pinleri dahil düzelttiğim oldu daha önce.

Cımbız veya bıçak gibi sert ve ince bir şeyin yardımı ile düzeltebilirsin servis de aynı şekil düzeltebilir. İşlemci pinleri dahil düzelttiğim oldu daha önce.
Hocam kırılmasından korkuyorum.

O kısım sanırım kasanın USB'lerine güç veriyor yanlışım olabilir. İnce bir kart ya da cımbız ile düzeltilebilir.

Evet USB kısmına gidiyor fakat bir başka USB kablosu da var.

Hocam servis buna işlem uygular değil mi? Düzeltirler mi yani?

Hocam kırılmasından korkuyorum.

Evet USB kısmına gidiyor fakat bir başka USB kablosu da var.

Bir cımbızla yavaş yavaş güç uygulayın düzelecektir. Ama bir sağa bir sola çok fazla oynatırsanız kırılır. Yavaş yavaş bastırırsanız kırılacağını sanmam.

Hocam kırılmasın?

O pinler iyi/kötü sağlamlar, bükülmelere karşı dayanıklılar. 2 sefer bükülür 3. sefer kırılırsa kırılır. Bende yamultmuştum, 2mm uçlu düz tornavida ile 10 saniyede dik konuma getirdim şu an kullanıyorum 150MB/s hız alıyorum bir sorun yok.

O pinler iyi/kötü sağlamlar, bükülmelere karşı dayanıklılar. 2 sefer bükülür 3. sefer kırılırsa kırılır. Bende yamultmuştum, 2mm uçlu düz tornavida ile 10 saniyede dik konuma getirdim şu an kullanıyorum 150MB/s hız alıyorum bir sorun yok.
Hocam servisine götüreyim diyorum onlar halletsin fakat servis bir şey yapar mı emin değilim. Yamuk olan işlemci soketini düzeltirler bunu da düzeltirler herhalde

Bir cımbızla yavaş yavaş güç uygulayın düzelecektir. Ama bir sağa bir sola çok fazla oynatırsanız kırılır. Yavaş yavaş bastırırsanız kırılacağını sanmam.
Hocam servise vereyim diyorum onlar düzeltirler herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı