Anakarttaki Debug Led 88'i Gösteriyor!

nakata38

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, iş yerimizde eski bir bilgisayar var. Buna yeni bir güç kaynağı ve kasa aldım, iş yerine gelip bağlantılarını yaptım ve bilgisayarı açayım dedim. İşte hikaye burada başlıyor.

İlk bağladığımda görüntü gelmedi, bende bir kabloyu yanlış bağlamışımdır diyerek kasanın tüm bağlantılarını söktüm. Masanın üzerine koydum ve kapağını açtım. Bakıyorum her şey doğru şekilde bağlı ama aklımda bir soru işareti kalmaması açısından teker teker kontrol ettim, bilgisayarı kapağı açık şekilde tüm bağlantılarını yaptım ve açmayı denedim. Bilgisayar açılıyordu ama aşağıdaki gösterge panelinde 88 hata kodu yazdığını gördüm.

İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda bu hatanın anakartın veya işlemcinin öldüğünden kaynaklandığı yazıyor. Sizden bunu nasıl çözerim? Yardımınızı istiyorum.

@Recep Baltaş @SypeR

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Core 2 Quad işlemci
  • 8GB ram
  • Anakartın marka ve modelini tam bilemiyorum ama Arma Bilgisayar çıkışlı olduğunu biliyorum.
  • 600w PSU
  • Zalman Z3 kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın modelini örneğin bu inceleme videosunda olduğu gibi işlemci yuvasının alt tarafında yada PCI slotlarının arasında bulabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

14:10'u açtığında PCI slotlarının başında "MSI Z97 Gaming 7" şeklinde anakart modelinin yazdığını görebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı