Analog ve Rapid Trigger Özellikli Wooting Two HE Gaming Keyboard Ön Tanıtım ve Tuş Sesleri

Hocam bende Wooting 60HE almayı düşünüyorum. 5000TL ürün fiyatı 650 Tl kargo gözüküyor. 5000Tl güncel Euro kuru ile 161 Euro’ya geliyor yaklaşık. Şimdi ben siparişi verdiğim takdirde yüzde 20mi vergi öderim yoksa daha mı fazla çünkü bir kaç yerde okudum 10-12 bin TLye gelen varmış çok tedirgin oldum o yüzden bir türlü sipariş veremiyorum

Son ödeme ekranında ödemeni yaptıktan sonra onun üzerine yüzde 20 gelir, bende daha fazla alınmadı.

Son ödeme ekranında ödemeni yaptıktan sonra onun üzerine yüzde 20 gelir, bende daha fazla alınmadı.
Hocam sizde Wooting mi aldınız, ama gümrük beyannamesinde şöyle yazıyor ab içi %18 sepetteki tutarın üzerine fakat 150 Euro geçince devreye gümrük müşaviri falan giriyormuş onlarda kıl tüy koyarak 5600TL ve %18 verginin üzerine 6-11bin TL arası ekstra giderler koyuyorlarmış diye gördüm YouTube’da wooting tanıtımını yapan arkadaşın videosunda, kafam o yüzden çok karışık

Hocam ürün açıkçası iyi, ben de klavyeyi değiştirmeyi düşünüyorum VGN X68 var bende de, şöyle bir sorum olacak yazılımı güvenilir mi? Mesela VGN’in yazılımında bir çok defa trojan olduğunu okumuş/duymuştum o yüzden uygulamasını ve firmwaresini kesinlikle kurmadım. Ayrıca SS Apex Pro’da da bildiğim kadarıyla Rapid özelliği mevcut, hangisini tavsiye edebilirsiniz?

İstediğimiz şekilde klavye yaptırabiliyor muyuz aga? Öyle olursa direkt klavye güncellerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…