Anayasa.gov.tr'ye erişilmiyor

717525

Centipat
Kaynak

1722587705430.png

Instagram'ın erişim engelinden sonra anayasa.gov.tr'ye erişilmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Can Atalay kararının Resmî Gazetede yayımlanmasından sonra bir trafik oluştu sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anayasa Mahkemesi B.T.K.'nın kafasına göre sitelere, sosyal medya platformlarına erişimi kapatma yetkisinin olmadığına dair karar verdi ve bunu sayfasından paylaşmış. Bu paylaşım üzerine B.T.K. Anayasa Mahkemesi sayfasına erişim tamamen kapatılıyor. Bu ne biçim iştir. B.T.K. sen benim yetkimi kısıtlıyorsun, ben de senin erişimini kapatıyorum diyor. Anayasa Mahkemesi iyice oyunca oldu ülkede. Anayasa Mahkemesi ya bu.

Güya çocuk istismarları ve intihara teşebbüs gibi suçlardan dolayı erişime kapatıldı. İnstagram zaten böyle içerikleri direkt olarak engelliyor. Bu söylenene inananların çoğu yaşlı olduğu için ve çok ciddi sayıda oldukları için alınan her kararı aynı zamanda milyonlar destekliyor. Kırılması çok zor ciddi bir tepki göstermek lazım.

@agabey_42 Adamlar devletin en üst mahkemesini hatta en üstünü yok sayıyor. E yarın bana dava geldiğinizde ben de "Yok kardeş ben İskenderun Adalet Sarayı diye bir yeri tanımıyorum, yok sayıyorum." diyeyim o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı