Android 11 OBB erişim reddedildi hatası nasıl gider?

yusufayd_3457

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060 ti,ryzen 5 7500f
Arkadaşlar selam, uzun süredir bu hata yüzünde oyun yükleyemedim. YouTube'da neredeyse bütün videolara baktım bir çözüm önerir misiniz?
(Görüntüle dediğimde bu dosya güvenli değil diyor)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-06-20-12-38-03_55bef12f624c2b805189a6aa783c400d.jpg
    Screenshot_2023-11-06-20-12-38-03_55bef12f624c2b805189a6aa783c400d.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 488
Son düzenleyen: Moderatör:
Root atmak cihaza zarar verir mi ve nasıl yapıcağıma dair bir video varsa linkini atabilir misin?
Yanlış bir şeyler yapmadığın sürece root atmak doğrudan cihazına zarar vermez. Garantiyi bozar. Nasıl yapılacağı cihazdan cihaza değişiyor diye biliyorum.

@Umut Nas

Tek yolu cihazı rootlamak.
Rootlamaya gerek yok yanlış bilgi vermeyelim.

Bu uygulamayı indirmeniz yeterlidir oraya girmek için.

Root atmak cihaza zarar verir mi ve nasıl yapıcağıma dair bir video varsa linkini atabilir misin?
Root atmak cihaza zarar vemez. Sadece root yetkisi verir fakat bootloader açılması gerektiği için bilgileriniz gider, bazı Samsung uygulamaları çalışmaz ve bazı Samsung cihazları kendini korumaya aldığı için telefon kullanılamaz hale gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Rootlamaya gerek yok yanlış bilgi vermeyelim.

Bu uygulamayı indirmeniz yeterlidir ora girmek için.

Root atmak cihaza zarar vemez sadece root yetkisi verir fakat Bootloader açılması gerektiği için bilgileriniz gider, bazı Samsung uygulamaları çalışmaz ve bazı Samsung cihazları kendini korumaya aldığı için telefon kullanılamaz hale gelir.
Asıl siz yanlış bilgi vermeyin. Bahsettiğiniz uygulama sadece klasörü görüntülemeyi sağlıyor. Değişiklik yapmak için root atmak şart.

BL kilidini açmak verileri silmez. Telefonun kullanılamaz hale gelmesi gibi bir durum da söz konusu değil.

BL kilidini açmak verileri silmez. Telefonun kullanılamaz hale gelmesi gibi bir durum da söz konusu değil.

Çoğu cihazda telefon sıfırlanmadan bl açılmaz.

Arkadaşlar selam, uzun süredir bu hata yüzünde oyun yükleyemedim. YouTube'da neredeyse bütün videolara baktım bir çözüm önerir misiniz?
(Görüntüle dediğimde bu dosya güvenli değil diyor)

Files indirip guncellemeleri kaldir deyin, olacaktır büyük ihtimalle.
Cihaz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı