YZBruh
Hectopat
- Makaleler
- 10
Anlıyorum. Ayrıca onu sonradan yazdığını farkettim (şimdi)Açtığın appler tutuluyor cümlesinin neyini anlamıyorsun.
Anlıyorum. Ayrıca onu sonradan yazdığını farkettim (şimdi)Açtığın appler tutuluyor cümlesinin neyini anlamıyorsun.
Çok anlıyormuşsun gibi gelmiyor. Android, açtığın uygulamaları bellekte saklıyor. Böylecek sık kullanımda arka arkaya giriş yaptığında daha hızlı açılabiliyor uygulaman. Sırf bu özellik yüzünden saf execute time testleri cihaz yeniden başlatıldıktan sonra yapılır. Çünkü dahili hafızadan başlatmak ve ramden başlatmak arasında ciddi bir hız farkı olur. Android sık kullanılmadığını düşündüğü appleri bellekten siler, yerine sık kullanılanları yerleştirir.Anlıyorum
Çok anlıyormuşsun gibi gelmiyor. Android, açtığın uygulamaları bellekte saklıyor. Böylecek sık kullanımda arka arkaya giriş yaptığında daha hızlı açılabiliyor uygulaman. Sırf bu özellik yüzünden saf execute time testleri cihaz yeniden başlatıldıktan sonra yapılır. Çünkü eMMC bellekten başlatmak ve RAM'den başlatmak arasında ciddi bir hız farkı olur. Android sık kullanılmadığını düşündüğü appleri bellekten siler, yerine sık kullanılanları yerleştirir.
Biliyorsun ama yine de bellek tüketiminden rahatsızsın? Third party kurulum kullanıyorsun ve çok özellik gelmedi diyorsun? Sana telefonunu üreten marka çok özellik vermedi diye niye bu androidin suçu oluyor ki? Git saf android kur, özellik sana da gelsin.Biliyorum.
Fazla bellekten zarar gelmez düşüncesi işte. Garantisi bitsin o zaman kurarım belki AOSP GSI filan veya ArrowOS. AOSP GSI Lara göre daha iyidirBiliyorsun ama yine de bellek tüketiminden rahatsızsın? Third party kurulum kullanıyorsun ve çok özellik gelmedi diyorsun? Sana telefonunu üreten marka çok özellik vermedi diye niye bu androidin suçu oluyor ki? Git saf android kur, özellik sana da gelsin.
Ayrıca "marka çok özellik vermedi" gibi veya benzeri bir şey söylemedim.Biliyorsun ama yine de bellek tüketiminden rahatsızsın? Third party kurulum kullanıyorsun ve çok özellik gelmedi diyorsun? Sana telefonunu üreten marka çok özellik vermedi diye niye bu androidin suçu oluyor ki? Git saf android kur, özellik sana da gelsin.
Biliyorsun ama yine de bellek tüketiminden rahatsızsın? Third party kurulum kullanıyorsun ve çok özellik gelmedi diyorsun? Sana telefonunu üreten marka çok özellik vermedi diye niye bu Android'in suçu oluyor ki? Git saf Android kur, özellik sana da gelsin.
Özellik olayını farklı konudan hatırlıyor olabilirim. Benim hatam.Ayrıca "marka çok özellik vermedi" gibi veya benzeri bir şey söylemedim.
Sorun yok.Özellik olayını farklı konudan hatırlıyor olabilirim. Benim hatam.
Yaanii. Biraz bilgisayar kafası olmuş. Pixel Experience vardı. Ona da bakabilirsin. Bellek tüketimi iyidir. Daha hızlı açarsın bir şeyleri.Fazla bellekten zarar gelmez düşüncesi işte. Garantisi bitsin o zaman kurarım belki AOSP GSI filan veya ArrowOS. AOSP GSI Lara göre daha iyidir
Kanka tabletime ArrowOS GSİ kurmuştum sadece 1.2 GB RAM ve 8 GB hafıza tüketimi var. Çok hafif. PixelExperience güzel tabiikide pixel deneyimi yaşamak isterim tabii.Yaanii. Biraz bilgisayar kafası olmuş. Pixel Experience vardı. Ona da bakabilirsin. Bellek tüketimi iyidir. Daha hızlı açarsın bir şeyleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.