Android 13 çok ağır

Çok anlıyormuşsun gibi gelmiyor. Android, açtığın uygulamaları bellekte saklıyor. Böylecek sık kullanımda arka arkaya giriş yaptığında daha hızlı açılabiliyor uygulaman. Sırf bu özellik yüzünden saf execute time testleri cihaz yeniden başlatıldıktan sonra yapılır. Çünkü dahili hafızadan başlatmak ve ramden başlatmak arasında ciddi bir hız farkı olur. Android sık kullanılmadığını düşündüğü appleri bellekten siler, yerine sık kullanılanları yerleştirir.

Biliyorum. Uzatmayacağım.

Fazla bellekten zarar gelmez düşüncesi işte. Garantisi bitsin o zaman kurarım belki AOSP GSI filan veya ArrowOS. AOSP GSI Lara göre daha iyidir

Ayrıca "marka çok özellik vermedi" gibi veya benzeri bir şey söylemedim.

Son düzenleme:

Neden bu kadar agresif cevaplar veriyorsun. İnsan gibi konuşup saygını koruyamaz mısın?

Fazla bellekten zarar gelmez düşüncesi işte. Garantisi bitsin o zaman kurarım belki AOSP GSI filan veya ArrowOS. AOSP GSI Lara göre daha iyidir
Yaanii. Biraz bilgisayar kafası olmuş. Pixel Experience vardı. Ona da bakabilirsin. Bellek tüketimi iyidir. Daha hızlı açarsın bir şeyleri.

Yaanii. Biraz bilgisayar kafası olmuş. Pixel Experience vardı. Ona da bakabilirsin. Bellek tüketimi iyidir. Daha hızlı açarsın bir şeyleri.
Kanka tabletime ArrowOS GSİ kurmuştum sadece 1.2 GB RAM ve 8 GB hafıza tüketimi var. Çok hafif. PixelExperience güzel tabiikide pixel deneyimi yaşamak isterim tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…