Android 14 data klasörüne dosya atılmıyor

habbab

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, ben bu sorunu 2 kere yaşadım. İlkinde GTA San Andreas'ı modlarken. İkincisi FIFA 16 mobili oynamaya çalışırken bilirsiniz belki FC Mobile'dan bile iyi fizikleri ve grafikleri var ve FC 24 modları gelmiş bir deneyeyim dedim olmadı. Bu ara data ya atılacak dosyanın içindeki dosyaları alıp atmaya çalıştım fakat oda eskiden olurken şimdi işe yaramıyor San Andreas'in dosyasına ulaşmaya çalışırken bir dosya açtım ve FIFA dosyasına izin veremiyorum. Biri yardım etsin. PC'den yapacaktım ama orada telefon gözükmüyor Android kendisini iOSa benzeterek yanlış yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android yerleşik dosyalar uygulamasının güncellemelerini kaldırıp tekrar deneyin.

Android kendisini iOSa benzeterek yanlış yaptı.
Alakası yok, güvenlik amacı ile böyle birşey yapıldı, bazı kullanıcılar elleriyle yetkisiz müdahale yapmasın diye.

Bu uygulama hocam, normalde logosu mavi ama benim temam yüzünden siyah duruyor.
Screenshot_2024-02-01-18-30-28-926_com.miui.securitycenter.jpg

Bu uygulama cihazın kendi dosya yöneticisine yönlendiriyor. Oradan yapabiliyorsunuz.

Kendi dosya yöneticime çok benziyor ama od işe yaramadı çünkü kendiliğinden gözüküyor ama kopyalanırken gözükmüyor.

Ayarlardan Android dosyalar uygulamasını bulun ve guncellemeleri kaldır seçeneğini seçin.

Güncellemeleri kaldır diye bir şey yok cihazım Samsung A24 bu da fotoğraflar. SS alması zor ses işaretinden dolayı özür dilerim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240201_215001_My Files.jpg
    Screenshot_20240201_215001_My Files.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 542
  • Screenshot_20240201_214823_Settings.jpg
    Screenshot_20240201_214823_Settings.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 328
  • Screenshot_20240201_214809_Settings.jpg
    Screenshot_20240201_214809_Settings.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 421
Son düzenleme:
Android yerleşik dosyalar uygulamasının güncellemelerini kaldırıp tekrar deneyin.

Alakası yok, güvenlik amacı ile böyle bir şey yapıldı, bazı kullanıcılar elleriyle yetkisiz müdahale yapmasın diye.

Bu uygulama hocam, normalde logosu mavi ama benim temam yüzünden siyah duruyor.
Eki Görüntüle 2104487

Hocam güncellemeleri nasıl kaldıracağım? 2 dosyalar uygulaması var ikisinde de olmuyor.

Marka modele göre değişiyor, uygulamayı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirirseniz güncellemeler kalkmış oluyor onu da bir deneyin.

Hocam uygulama bilgileri kısmında devre dışı bırak seçeneği de yok şu an. Sizin attığınız ekran görüntüsündeki uygulama ile aynı mı diye baktım ve sürüm numaraları aynı. Fakat uygulama bilgilerinde devre dışı bırak seçeneği yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı