Android 14 data klasörüne dosya atılmıyor

Hocam bende S24+ aldım onda da bulamadım bu güncellemeleri kaldırmayı, sanırım Samsung bu seçeneği sistem uygula? Aları için kapatmış.

Ne yapacağız hocam? WhatsApp Aero üzerindeydi verileri geri yerine koyup sohbetlere erişmem lazım.

Hocam benim cihazim da Android 13, ben de FIFA 16 yüklemek istiyorum ancak siyah ekran verip oyundan atıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim cihazim da Android 13, ben de FIFA 16 yüklemek istiyorum ancak siyah ekran verip oyundan atıyor. Bir çözüm bulabildiniz mi?

Ya ben şöyle çözdün shizuku ile ZArchiver'i bağlayıp atmayı becerdim internetten bakıp shizukuyu nasıl çalıştırabiliceğinizi öğrenebilirsiniz sonrası dataya ve OBB'ye gerekli dosyaları atıp oynayabilirsiniz bir de Süper Lig takımları ile oynamayacaksanız yabancıların modlarına bakın derim kariyer modu ekliyor ve grafikleri efsane yapıyor.

Ya ben şöyle çözdün shizuku ile ZArchiver'i bağlayıp atmayı becerdim internetten bakıp shizukuyu nasıl çalıştırabiliceğinizi öğrenebilirsiniz sonrası dataya ve OBB'ye gerekli dosyaları atıp oynayabilirsiniz bir de Süper Lig takımları ile oynamayacaksanız yabancıların modlarına bakın derim kariyer modu ekliyor ve grafikleri efsane yapıyor.
Hocam Android 13 te çalişir mi? Sizin cihaziniz android kaç? bir de shizuku oğrenebileceğim bir video linki atsaniz çok süper olur

Hocam Android 13'te çalişir mi? Sizin cihaziniz Android kaç? Bir de shizuku oğrenebileceğim bir video linki atsaniz çok süper olur.

Benim cihazım da Android 13 ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu link işinizi görür.

Benim cihazım da Android 13 ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu link işinizi görür.

Hocam ben data ve obb'ye dosya atabiliyorum o konuda sorun yok. Tek sorun oyunu kurup girmeye çalişirken siyah ekran olup atiyor beni

Hocam ben data ve OBB'ye dosya atabiliyorum o konuda sorun yok. Tek sorun oyunu kurup girmeye çalişirken siyah ekran olup atiyor beni.

Galiba sorun yanlış APK ile alakalı hangi modu indirdiniz atar misiniz sefa albayrak adlı modadan indirilenlerin yarısı zaten hatalı oluyor ondan indirdiyseniz hatalıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı