Yani bu yedek gibi olur ROM atarsan, okula götürmelik, müzik dinlemelik bir şey gibi.
ROM atarsam yine LineageOS olacak. Ben onu hiç beğenmedim. Ayrıca Samsung'a ait tüm uygulamalar gidiyor ve uygulama simgeleri acayip değişik.
Yani bu yedek gibi olur ROM atarsan, okula götürmelik, müzik dinlemelik bir şey gibi.
ROM atarsam yine LineageOS olacak. Ben onu hiç beğenmedim. Ayrıca Samsung'a ait tüm uygulamalar gidiyor ve uygulama simgeleri acayip değişik.
O zaman güncelle, en iyisi.
Bunu kur o zaman.![]()
[LiteOS][STABLE] Samsung Galaxy Grand Prime
LiteOS Nothing Is Perfect * Your warranty is now void. * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about...forum.xda-developers.com
Kalmıyor.Samsung uygulamarı vs kalıyor mu oradaki telefon resmine göre?
Kalmıyor.
5.1.1 mi artık 6.0.0 mı bilmiyorum ama güncellemeyi yapmaya başlayacağım. Bu temayı beğendim bu silinir mi?
Eki Görüntüle 1437515
Adı gibi litemış, Samsung'un stock romlarına benziyor, VIA kullanıyor bir de süper.
Simgeler değişebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.