Cihaz modeli nedir?Android 4.4.4 kullanıyorum. Sorun şu Google Play Store yeni güncellemede uygulama yüklenmiyor atıyor.
Bende sony Xperia e4 var sürümü 4.4.4 kıtkat youtube desteğini çekti fakat google den arama yapabiliyorum.ilerleyen zamanda google arama motoru kapanır mı?Cihaz modeli nedir?
Bende Sony Xperia E4 var sürümü 4.4.4 KitKat YouTube desteğini çekti fakat Google'dan arama yapabiliyorum. İlerleyen zamanda Google arama motoru kapanır mı?
Bir de Facebook'ta kıtkata desteğini ne zaman çeker. Facebook Lite yüklenmiyor.
Telefon cok kasıyor.google desteği kesmez derken arama motorunu mu kesmez?tel. Gittiği yere kadar gidecek olmazsa yeni telefon alacam.Hocam bir bilene ROM yükletseniz iyi olur bu arada Google desteği kesmez.
Kasıyor olabilir ama Android 4'ü de çoğu program desteklemiyor.Telefon cok kasıyor.google desteği kesmez derken arama motorunu mu kesmez?tel. Gittiği yere kadar gidecek olmazsa yeni telefon alacam.
Telefon cok kasıyor. Google desteği kesmez derken arama motorunu mu kesmez? Tel. Gittiği yere kadar gidecek olmazsa yeni telefon alacağım.
Teşekkür ederimHocam Google telefondan desteği kesmez yani evet gene Google'dan bir şeyler arayabilirsiniz.
Teşekkür ederim
Aradım ama bulamadım Facebook desteğini ne zaman keser sence. Zaten Facebook Lite'ı yükleniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.