Android 5.1.1 stock ROM spooflama sonrası hata veriyor

CaniDEV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050, Ryzen 5 7535HS, 512GB SSD, 16GB RAM, Arch Linux
Arkadaşlar çok eski bir Android cihazım var ve işlemci nedeniyle Android 7 üzeri ROM'lar çalışmıyor. Gelen 5.1.1 stock ROM'u spoofladım fakat bir sürü hata mevcut, bir işlemi yanlış mı yaptım? Yaptığım şey (ChatGPT tavsiyesiyle) /system/build.prop dosyasındaki ro.build.version.release= 5.1.1'i ro.build.version.release= 8.1.0 yapmak ve ro.build.version.sdk= 22'yi ro.build.version.sdk= 27 yapmaktı. Eğer yanlış yaptıysam nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok eski bir Android cihazım var ve işlemci nedeniyle Android 7 üzeri ROM'lar çalışmıyor. Gelen 5.1.1 stock ROM'u spoofladım fakat bir sürü hata mevcut, bir işlemi yanlış mı yaptım? Yaptığım şey (ChatGPT tavsiyesiyle) /system/build.prop dosyasındaki ro.build.version. Release= 5.1.1'i ro.build.version.release= 8.1.0 yapmak ve ro.build.version.sdk= 22'yi ro.build.version.sdk= 27 yapmaktı. Eğer yanlış yaptıysam nasıl düzeltebilirim?

Sorun Android sürümün eski olması.

Nasıl yani? Amacım sistemi yükseltmek değil spooflayıp 5.1 desteklediği halde sırf Google 5.1'i desteklemiyor diye açılmayan uygulamaları açmak.

Xposed nereden kurabilirim? Adını duymuştum ama hiç kullanmadım.

Xposed nereden kurabilirim? Adını duymuştum ama hiç kullanmadım.
Lsposed galiba andorid 10 sonrası için olan ismiydi senin xposed kurman gerek. Yabancı ya da Türkçe forumlar videoları takip edip kurabilirsin, her ihtimale karşı önemli verilerini google drive ya da harici bellek, sd kart gibi bir yere yedekle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı