Android 8.0 daha kaç yıl kullanılır?

Eğer gerçekten ironi yapmıyorsanız birincisi Allah size sabır versin ikincisi hiç mi aklınıza gelmedi telefon almak geçen sene 7 tane telefon değiştirdim.

Hocam Bulgaristan dibimde pasaportum hallolsun gideceğim. (ya da Lumia alır içine Android 7 atarım.) O kadar masrafa girmek istemiyorum.

Evet daha önce indirdim. Şuan silip tekrardan da yükleyebillirim. Neden sordunuz bu soruyu?
Garipmiş bendede s3 mini var. Sürümü android 4.4 ve whatsapp instagram play store da mevcut değil. Apk olarak iniyor ondada hata veriyor. Rom falan yüklemiş olmayasınız?

Garipmiş bende de S3 mini var. Sürümü Android 4.4 ve WhatsApp Instagram Play Store da mevcut değil. APK olarak iniyor onda da hata veriyor. ROM falan yüklemiş olmayasınız?

ROM yükleyerek Android sürümü yüksek olana geçmiş ise WhatsApp'ın çalışması normal. Diğer türlü sitesinde denildiği gibi Android 4 üstü olsaydı 4.4.4 KitKat'ta çalışması gerekirdi.

Garipmiş bendede s3 mini var. Sürümü android 4.4 ve whatsapp instagram play store da mevcut değil. Apk olarak iniyor ondada hata veriyor. Rom falan yüklemiş olmayasınız?
Sizin kullandığınız S3 mini (GT-I8190) olabilir mi? Çünkü ben S3 mini (GT-I8200) model numarasını kullanıyorum. ROM falan'da yüklemedim.

Android 8 daha kaç yıl uygulama desteği alır? Mesela YouTube, Instagram ve dizi-film platformları bunlar en çok kullandığım uygulamlar tahminen desteği ne zaman kesilir bu uygulamarın?

Remote Control, Word gibi bazı Microsoft uygulamaları Android 8 desteğini kesti hala çoğu uygulama Android 5 üstü istiyor birkaç yıl daha sürer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı