Çözüldü Android 8.0 nereden bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YardimDestek

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xeon E3-1225-Gigabyte H61M-S2PV-2x8 DDR3 Ram-HD7850-120 GB SSD-1 TB HDD-Gigabyte 420W PSU-ASUS USB 3.0 KASA
Meslek
Bilgisayar Tamirciliği
Arkadaşlar benim Piranha Business III 10.1 isminde tabletim var. O tableti 1 oyun ve Word gibi dosyaları yüklemek için kullanacağım. Bir türlü Android için yazılım bulamadım. Bir de tablette Bluetooth yok ikisininde ISO olarak linklerini atar mısınız? Not: Virtualbox veya VMware için değil. Tablete yazılım atmak için kullanacağım. (Phonixsuit ile)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ve programların apk dosyalarını indirip kurmayı denediniz mi ?
Android yazılımlar ISO olarak bulunmaz. Düzenlemiş yazılımlar zip dosyası olarak bulunur. XDA-Forums üzerinden bakabilirsin, ancak bu tablet için bir sürüm göremedim.

Denedim paket ayrıştırmada hata var deyince Android sürümünün çok düşük olduğunu gördüm. İnternette bakınca bazılarının Android sürümü 8 idi. Ve bu Android sürümünde Word yüklenmiyordu.

Dosyam Word'e uygundu o yüzden.

Teşekkür ederim.
Bir de konuyu nasıl değiştirebilirim çözüldü olarak? Yeniyim de :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı