Android 9.0 Orijinal ISO Nereden İndirilebilir?

194929

Megapat
Arkadaşlar Android 9.0 ISO dosyasını nereden indirebilirim?

Android işletim sistemi sadece Java tabanlı sanıyordum. C dilleri dahil olunca işin rengi değişti benim için. Az çok Java'dan anlarım lakin C dilleri işi düşündüğümden daha zahmetli bir hale soktu.
Bu benim Android üzerindeki planlarımı biraz erteleme neden olacak gibi.

Bir de ufak bir sorum daha var. Ben de Android X86 prijesini Google'a ait sanıyordum. Bu konuyu biraz daha açabilirmisiniz.

Bir de ufak bir sorum daha var. Ben de Android X86 projesini Google'a ait sanıyordum. Bu konuyu biraz daha açabilir misiniz?

Görebileceğin gibi Credits kısmı çok daha kalabalık fakat sadece şu kısım bile projenin Google'a ait olmadığını gösteriyor.

Düzenleme:

Buradan ise istersen tee Android 1.5 Cupcake sürümdeki ilk kaynak kodlara erişebilir ve istersen kaynak kodlarını kullanarak (Java) derleyebilirsin.

Bu arada Kernel kısmı C ve C++ bilgisi gerektiriyor. Mevcut Android sürümüne destek veren bir kernele sahip isen (Örn: Samsung yazılımlar için uyumlu Samsung tabanlı kernel, AOSP için ise aynı sürümü destekleyen AOSP kernel gibi... Samsung tabanlı kernel AOSP bir yazılımı boot edemez.) sadece Java ile uğraşarak elindeki Android'i modlama yolu ile tecrübe kazanabilirsin.

Son düzenleme:
Hocam ben orada yazmışım ben birine bir cevap vereceksem aklımda bir şey varsa onu araştırırım doğrularım sonra yazarım. Misal birisi bana 2500 bandında bir telefon sordu aklımda bir model var o fiyat bandında ben çıkıp adama bu en iyisi demem piyasayı yoklarım 2-3 model belirler birbirilerine göre + -leri ile öne sürerim. Egoist birisi değilim yorum biraz sert kaçmış olabilir o an doğruluğuna emin olduğum bir konuda defalarca belirtmeme rağmen bazılarının ısrarları beni zıvanadan çıkardı. Bir de üstüne yanlış bilgilendirme cezası yenisini tuzu biberi oldu

Uzatmanın manası yok konuyu, bu tip durumlarda yapmanız gereken şey karşı bir argüman vermeyecek şekilde detaylarıyla beraber anlatmanız olacaktır. Eğer anlatabilecek teknik yeterliliğiniz yoksa araştırabilir veya araştırmak istemiyor/araştırdığınızdan bir şey anlayamadıysanız teknik detayından bilginiz olmadığını belirtebilir ve ardından internetten bulabileceğiniz bir görselle fikrinizi destekleyebilirsiniz.

Bu bahsettiğime örnek olarak aşağıdaki konumu verebilirim. DX12 çıkmadan önce bana o yok, bu böyle değil vb. şekillerde sallayan elemanların hepsi DX12 çıktıktan sonra piyasadan toz-buhar olmuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…