Android Auto ile arabaya virüs bulaşır mı?

Sadio Shelby

Kilopat
Daha fazla  
Arabalardaki Android Auto uygulamasını kullanabilmek için telefona programı indirip arabaya takmak gerekiyor. Telefonda virüs olup olmadığından emin değilim, eğer varsa arabaya bulaşır mı? Dalga geçmezseniz sevinirim.

Arabalardaki Android Auto uygulamasını kullanabilmek için telefona programı indirip arabaya takmak gerekiyor. Telefonda virüs olup olmadığından emin değilim, eğer varsa arabaya bulaşır mı? Dalga geçmezseniz sevinirim.
Düşünsene virüs otobanda istop ettiriyor arabayı :D Buarada arabaya bulaşacağını sanmıyorum.

Hayır, bulaşamaz.* Android Auto ve Apple CarPlay hedef medya birimine yalnızca görüntü yansıtır. Windows'ta masaüstünüzü 2. ekrana genişletmişsiniz gibi düşünün.

USB Host Controller'da bulunan sürücü açığı için yazılmış özel bir virüs olmadığı sürece (ki bu çok çok düşük bir ihtimal) bulaşamaz. :)

Teşekkür ederim. Bende bulaşmaz diye düşünüyordum da yine içimi rahatlatmak istedim.
Sistemin çalışma mantığından pek emin olmamakla birlikte benim bildiğime göre bir yansıtıcı görevi görüyor araç için. Telefondaki app'ler için araba ekranında bir arayüz oluşturuyor.

Bu esnada tabii ki dosya alış verişi olmakta ancak arabanın multimedia işletim sistemi Android değilse ki stock olarak Android gelmiyor aftermarket cihaz takılmadığı sürece... Virüs olsa bile arabaya geçme gibi bir durum teorik olarak söz konusu olamaz değerli hocam. :)

değilse ki stock olarak Android gelmiyor aftermarket cihaz takılmadığı sürece...
Birçok markanın ünitesi Android olarak geliyor. Siz standart bir Android arayüzü görmüyorsunuz diye arkada Android çalışmıyor değil. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı