Android Chrome'daki şifreler, iPhone cihaza nasıl aktarılır?

Ayarlardan şifreler bölümünden görebilirsiniz kayıtlı şifreleri ama aktarma konusunu bilmiyorum.
Görüyoruz görüyoruz da sadece görüyoruz, bayağı şifre var. Hepsini elle yazamam ki IPhone aynı, Google hesabı değil mi? Madem farklı tel olunca geçmiyor şifre a.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hojam ben gmail 2 teldede aynı zaten şifreler geçmiyor iosa sen diyorsun chrome iniyorsa indir 😅🤔
Hocam burada sana hakaret etmek istemiyorum ama zeka geriliği mi mevcut? Chrome'a yukluyorsun o şifreyi maille ne alakası var. Hem öneri istiyorsun oneriyide beğenmiyorsun artı olarak Türkçe diye bir kavram da yok sende.

Hocam burada sana hakaret etmek istemiyorum ama zeka geriliği mi mevcut? Chrome'a yukluyorsun o şifreyi maille ne alakası var. Hem öneri istiyorsun oneriyide beğenmiyorsun artı olarak Türkçe diye bir kavram da yok sende.
hocam kendine küfret benim sorduğigummdoru belli android ve isoundaki google hesabın aynı olsada şifreler eski telefonuna bağlı kalıyor neyse çözümün yoksa meşgul etme lütfen sen dayılara face indirmee öğret

Technopat Haberler

Geri
Yukarı