Android Cihazlarda Silinen Resimleri Geri Getirme

Myılmaz

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var gerçekten. Galeriyi yanlışlıkla sildim nasıl oldu demeyin yanlış dosyayı silmişim dalgınlıkla önemli resimler var belgeler vs. Android kullanıyorum. Bu galeriden sildigim resimleri nasil geri getirebilirim? : /

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer galeriyi sildikten sonra telefonu fabrika ayarlarına çevirmediysen, hafıza kartını biçimlendirmediysen veya DOSYALARIM'da ki LOST.DIR klasörünü kurcalamadıysan DiskDigger bu fotoğrafları geri getirir; ben bu programla kurtarmıştım. Ancak fotoğraf kaliteleri orijinal halinde olmuyor bu da aklında bulunsun kullanırken. Benim bildiğim bu program var.

Hocam eğer galeriyi sildikten sonra telefonu fabrika ayarlarına çevirmediysen, hafıza kartını biçimlendirmediysen veya DOSYALARIM'da ki LOST.DIR klasörünü kurcalamadıysan DiskDigger bu fotoğrafları geri getirir; ben bu programla kurtarmıştım. Ancak fotoğraf kaliteleri orijinal halinde olmuyor bu da aklında bulunsun kullanırken. Benim bildiğim bu program var.
Peki eski sekli ile nasil getirebilirim yani kalite bozulmadan

Peki eski sekli ile nasil getirebilirim yani kalite bozulmadan

Benim bildiğim bir uygulama yok dediğinizi yapabilecek. Ben vaktinde bu uygulamayı bulmuş ve bunu kullanmıştım. Buradan yanıt beklemek yerine internet üzerinde biraz araştırma yaparsanız daha sağlıklı olacaktır; bu segmentte yüzlerce uygulama mevcut; elbet biri dediğinizi sağlıyordur kanımca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı