Android emülatör tavsiyesi

Trojan değil ama adware falan bulmuş olabilir. Bazı emulatörler reklam yapabiliyor. Örnek olarak, Nox ya da MEmu, McAfee reklamı yapıyordu. GameLoop, BlueStacks, LDPlayer, bunlar güvenilir emulatörler. En iyi performans için ChromeOS kullanmanız daha iyi olacaktır.
Exelerinde buluyor yükledikten sonra kaspersky algılayıp siliyor.
En iyisi iPad almak bence.
Paran varsa iPad oneririm veya Samsung Galaxy Tab A 8 emulatorlerden daha iyi.
Param yok şu an.

BlueStacks 10 kullanabilirsiniz, oyun için emulatör. Ayrıca, RAM kullanması sorun değil.
Trojan.Generic.hbadk
bunda da bu virüs varmış hocam.
Tamam. Onerdim sadece. Ben ikisini de kullandim daha iyi ver performansli idi. PUBG da iPad 120 FPS goruyor.
Fps önemli değil ya.
Telefonum kötü olduğu için arkadaşlarımın da pc si olmadığı için emulatör yüklicem yoksa gereksiz harcama yapmama gerek yok yani.

5 sürümü çok RAM tüketiyor mu acaba?

Fazla RAM tüketmesi zararlı bir şey değildir, aksine çok iyi bir şey. BlueStacks 10 oyun için, onu kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla RAM tüketmesi zararlı bir şey değildir, aksine çok iyi bir şey. BlueStacks 10 oyun için, onu kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

He 100 oldugu zaman en olacak yanmasin. Ben deneyimledim. Yanlış bilgi.
Yanmasin derken sistem kendisini yeniden baslatir aniden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı