Android için AirPods 2. nesil alınır mı?

SoundPEATS Air 3 araştırıyorum yarın inceleme videoları izleyeceğim. Oppo nun dediğim kulaklığını mı kullanıyorsunuz? Onun estetik duruşu pek hoşuma gitmedi. Kulağa giren yerinin üstündeki çıktısı hoşuma gitmedi.

Galaxy Buds'lar küçük kulaklık. Ben Airpods gibi sapı olan kulaklık istiyorum. Tşk
Enco Buds W12 kullanıyorum hocam. Arkadaşlar öneri yapar.

Bende işte bu yüzden tereddüt ediyorum hocam çoğu özelliği kullanamıyoruz diye

Teşekkürler hocam sağolun

Alternatif olarak pek guvenemedim hocam şimdj çok temiz kullanan birisiyim ama durduk yere bozulan çok ürün var. Oppo Enco Air almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim

@myhtai hocam mesela hangi özellikleri kullanamıyoruz bilginiz varmı? Sağolun
Hocam en belirgin özellik kulaklığa özellik atama bana kalırsa. Sol kulaklığa çift tıkladığımda Siri çalışsın, sağ kulaklığa çift tıkladığımda önceki müziğe gitsin. Yok işte sonraki müzik ya da durdur falan filan bu özellikler böyle gidiyor. Bunlar benim işime bayağı yarıyor, telefonumu elime almadan müziği değiştirmek falan gayet iyi. Bu özelliklerden yararlanamazsınız mesela. Ya da AirPods'unuzu açtığınızda Apple cihazınız direkt tanımlar, ekrana getirir falan. Bu tarz özellikler küçük ancak ürünün kullanımını çok daha iyi hale getiren özellikler. Kulaklık gayet iyi ancak 2.000 TL verecekseniz bütün özelliklerinden yararlanabileceğiniz bir şey de alabilirsiniz. Siz bilirsiniz.

Hocam en belirgin özellik kulaklığa özellik atama bana kalırsa. Sol kulaklığa çift tıkladığımda Siri çalışsın, sağ kulaklığa çift tıkladığımda önceki müziğe gitsin. Yok işte sonraki müzik ya da durdur falan filan bu özellikler böyle gidiyor. Bunlar benim işime bayağı yarıyor, telefonumu elime almadan müziği değiştirmek falan gayet iyi. Bu özelliklerden yararlanamazsınız mesela. Ya da AirPods'unuzu açtığınızda Apple cihazınız direkt tanımlar, ekrana getirir falan. Bu tarz özellikler küçük ancak ürünün kullanımını çok daha iyi hale getiren özellikler. Kulaklık gayet iyi ancak 2.000 TL verecekseniz bütün özelliklerinden yararlanabileceğiniz bir şey de alabilirsiniz. Siz bilirsiniz.
Hocam zaten müziği değiştirme yoksa bitmiştir. Uzun yazınız ve ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. İyi Akşamlar, Hayırlı Bayramlar. Saygılar... 🌹

Technopat Haberler

Geri
Yukarı