Rehber Android için çalışan GoodbyeDPI yöntemi - Rootsuz

Powertunnel bende işe yaramıyor. Samsung Android 13, proxy bile denedim yine olmuyor.

Ust edit: Ben AdGuard ile Discord, robloxa girebiliyorum.

Sağ olun, bu konu hakkinda bende arastirma yapiyordum.

Bu arada ben Next DNS kullanmadan AdGuard DNS ile hem AdGuard hem de yasaklanmis her yere Wi-Fi ile girebiliyorum, Next DNS kullanmanin artisi nedir?

Mobil veride yok boyle bir şey ama Next DNS ile mobil veriyide gelistirebilir miyim?

Ayrica ven E2 vray kullanıyorum mobil veride, limitsiz internet icin, bunu etkiler mi?

V2ray kullanıyorsanız zaten uzak bir sunucuya bağlanıyorsunuzdur, yasak yoktur haliyle. Özel DNS girmenin v2ray kullanmaya etkisini soruyorsanız v2ray sunucusunda ayarlanmış DNS Android'de ayarladığınız DNS'i override eder. Sıkıntı olmaz.

AdGuard yerine NextDNS kullanmanın artısı NextDNS'in paneli var nerelere istek atılmış takip edebiliyorsun. Onun dışında fark etmez ne kullandığın.

@510095 ve @F4T1H
Özel DNS kullanamıyorsanız Powertunnel'i proxy modunda kullanmayı deneyin, RethinkDNS ile nasıl kullanılır videoda gösteriyorum. Videonun başında DNS sunucum Vodafone ve Discord'a giremiyorum, sonunda ise DNS sunucum Cloudflare ve Discord'a girebiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
V2ray kullanıyorsanız zaten uzak bir sunucuya bağlanıyorsunuzdur, yasak yoktur haliyle. Özel DNS girmenin v2ray kullanmaya etkisini soruyorsanız v2ray sunucusunda ayarlanmış DNS Android'de ayarladığınız DNS'i override eder. Sıkıntı olmaz.

AdGuard yerine NextDNS kullanmanın artısı NextDNS'in paneli var nerelere istek atılmış takip edebiliyorsun. Onun dışında fark etmez ne kullandığın.

@510095 ve @F4T1H
Özel DNS kullanamıyorsanız Powertunnel'i proxy modunda kullanmayı deneyin, RethinkDNS ile nasıl kullanılır videoda gösteriyorum. Videonun başında DNS sunucum Vodafone ve Discord'a giremiyorum, sonunda ise DNS sunucum Cloudflare ve Discord'a girebiliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AdGuard'ın özel DNS sistemini kullanıyorum, kaldırsamda işe yaramıyor.
Bilgisayarda da sorunlu nedense, proxy bağlantılarını yaptığımda internette sorun yok ama amacını yapmıyor değişik bir şey.

Bildiğiniz rootlu yöntem var mı? Kendim elle GoodByeDPI dosyamı eklemek istiyorum.

Bildiğiniz rootlu yöntem var mı? Kendim elle GoodbyeDPI dosyamı eklemek istiyorum.

Şu var ama yine başta DNS ayarlamanız lazım.

Yapamayan arkadaşlar Intra deneyebilirler. Kendisi DNS'i değiştirdiği için sizin DNS girmenize de gerek yok. Direkt kur çalıştır kullan.

Son düzenleme:
Bende calismadi. DNS yazdim. Powertunnelde kurdum ama calismiyor. Superonline kullanıyorum.

Öncelikle eline sağlık, güzel bir yazı olmuş. Beni Intra ile tanıştırdığın için de teşekkürler. Anladığım kadarı ile eğer hattınızda DPI aktif ise istediğiniz kadar DNS değiştirin ISP'ler sizi engelleyebiliyor. DNS sorgularının ekstradan şifrelenmesi lazım DNS sunucunuzun değişmesine ek olarak, onu da Intra sıkıntısız yapıyor gibi şu anlık. PowerTunnel'da abandonware gibi gözüküyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı