Android için eklenti kurulabilen Chromium tabanlı tarayıcı önerisi

Atakan K

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super |
Hocalarım merhaba. Bilgisayarda kullandığım eklentiler işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Bu eklentileri Android telefon ve tabletime de kurmak istiyorum. Hangi tarayıcıyı önerirsiniz bana? Teşekkürler.

Halihazırda Kiwi Browser kullanıyorum ancak eklenti kurulumunda sorun yaşıyorum.

Microsoft Edge mobil versiyonuna eklenti desteği geldi. Mağazasında ünlü eklentilerden de gördüm. AdGuard reklam engelleyici, uBlock Origin ve Dark Reader var mesela.

Hocalarım merhaba. Bilgisayarda kullandığım eklentiler işimi fazlasıyla kolaylaştırıyor. Bu eklentileri Android telefon ve tabletime de kurmak istiyorum. Hangi tarayıcıyı önerirsiniz bana? Teşekkürler.

Halihazırda Kiwi Browser kullanıyorum ancak eklenti kurulumunda sorun yaşıyorum.
Quetta Browser, bence tasarım ve işlevsellik anlamında 10/10 bir tarayıcı; gerçekten çok hızlı ve kullanışlı, reklam engelleyicisi ve Chrome uzantı desteği süper. Ama açık kaynaklı olmaması can sıkıcı, 2024’te açık kaynak olacak dediler, şimdi 2025 diyorlar, bir de kurulumda dikkatli olmak lazım çünkü varsayılan olarak telemetri gönderiyor ama tek tıkla kapatmak mümkün. Güvenlik açısından biraz problemli maalesef puslu bir geçmişleri var ama idare eder diye düşünüyorum.

Onun yerine açık kaynaklı Mises Browser var Mises gayet iyi, tek sıkıntısı açılışta sponsor reklamları ve sponsor haberlerinin çıkması, bir de varsayılan arama motoru “Google Search Engine (Mises Optimized)” ki bu, Mises’in destekçisi firmalara biraz öncelik veriyor. Üstüne "Mises Wallet" gibi gereksiz eklentiler ile geliyor. Yeni sekme sayfası hariç her şey düzenlenebilir.

Kiwi ve Edge var ama bunları önermek istemiyorum Kiwi Browser zaten hiç güvenilir değil. Bu ikisinden birini tercih edebilirsiniz Quetta tavsiyemdir.

Kiwi geliştiricileri uzun zaman önce geliştirmeyi bıraktı. Güvenliğiniz için kullanmayı bırakın. Edge önerebilirim.

@yunusebaran açık kaynaklı olacağız sözünü tutmamaları bir yana, bir de İngiltere merkezliyiz dedikten sonra Çinli çıkmaları da ayrı fiyasko. Quetta kesinlikle kullanılacak bir tarayıcı değil.

@yunusebaran Açık kaynaklı olacağız sözünü tutmamaları bir yana, bir de İngiltere merkezliyiz dedikten sonra Çinli çıkmaları da ayrı fiyasko. Quetta kesinlikle kullanılacak bir tarayıcı değil.
Biliyorum bu sebepten kullanmıyorum zaten Brave kullanıyorum mobilde.

Teşekkür ederim hocalarım, deneyeceğim.

Buna bakabilirsiniz:

Bir de Edge'in Canary versiyonu var. Stable sürüm Edge'de sınırlı eklenti eklenebiliyor. Canary versiyonda geliştirici seçenekleri ile Edge uzantı mağazasından eklenti ID'si kullanarak hepsi indirilebiliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı