Olmazsa olmaz dediğiniz araç, verimlilik ve video oynatma programı gibi uygulama önerisinde bulunur musunuz? Ücretli tavsiye edebilirsiniz.
![]()
IFTTT - Automate business & home
Get started with IFTTT, the easiest way to automate your favorite apps and devices for free. Make your home more relaxing. Make your work more productive. We...ifttt.com
Otomasyon uygulamasıdır yıllardır kullanırım.![]()
IFTTT - Automate work and home - Apps on Google Play
Increase productivity and save time with Android, home, and business automationplay.google.com
Biraz anlatır mısın uygulamayı? Ben bir ara yükledim ama geri sildim. Kullanışlı mı, nasıl kolaylıklar sağlıyor?
“Eğer bu olursa, o zaman şu olsun” (If This Then That) mantığıyla çalışır. Yani belirlediğin bir tetikleyici olay gerçekleştiğinde, buna bağlı olarak bir eylem yapılır.
Instagram’da bir fotoğraf paylaştığında, aynı fotoğrafı otomatik olarak Twitter, Facebook veya Google Drive’a yükleyin.
Telefonun duvar kağıdını Nasa'dan fotoğraflarla veya Wikipedia Günlük Fotoğraflar ile senkronize şekilde değiştirebilirsin.
Youtube'da beğendiğin videoları Spotify'da playlist olarak eklenmesini yapabiirsin.
Günlük Nasa fotoğraflarını,Wikipedia Günlük Güncellenen fotoğrafları kendi Telegram grup/kanalında , Twitter'da / İnstagram'da gönderi olarak paylaşılmasını sağlayabilirsin.
Hava durumuna göre Philips Hue ışıklarının ambiyansını otomatik değiştirebilirsin.
Markete veya belirli lokasyona yaklaştığında telefonuna alışveriş listesi veya hatırlatma bildirimleri gönderebilirsin.
Çocuğunun telefonu şarjı belirli bir seviye altına indiğinde kendi telefonuna sms gelmesini ayarlayabilirsin.
Çeşitli rss kaynaklarından veriyi çekip görüntüleyebilirsin.
Şimdilik aklıma bunlar geldi,çeşitli şeyler yapılabilir yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.