Android için oyun önerisi

Mortal Kombat, CoD Mobile, Asphalt 9, bully: Anniversary Edition, GTA oyunları, subway surfers.

Aman diyeyim hocam PUBG Mobile, critical ops, Brawl Stars gibi şeylere girişmeyin sizi de kaybetmeyelim.

😀 Dediklerinizden Critical Ops'u oynuyorum, tek oynadığım oyun odur zaten ama neden böyle dediniz ki?

😀 Dediklerinizden Critical Ops'u oynuyorum, tek oynadığım oyun odur zaten ama neden böyle dediniz ki?
Kanser kitle ve küçük yaş kişileri kumara yöneltmek gibi şeyler var maalesef. Kalite olarak ise çok eskidi. Kontrol şeması saçma gelmeye başladı. Standoff 2 ona kıyasla çok iyidir.

Kanser kitle ve küçük yaş kişileri kumara yöneltmek gibi şeyler var maalesef. Kalite olarak ise çok eskidi. Kontrol şeması saçma gelmeye başladı. Standoff 2 ona kıyasla çok iyidir.

Dedikleriniz doğru küçük yaşta oynayan ve kanser kitle bayağı dolu hatta her 1 elde bunlardan en az 1 tane vardır fakat yerel chat i kapatırsınız ve kontrol şeması gayet iyi bana göre ama hassasiyeti gittikçe kötü yapmaya başladılar. Oyunun eski halini bayağı özledim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı