Android Instagram Hikayelerde Kasma Sorunu

RuevianX

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2017
Mesajlar
349
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Note 9 alacaktım. İnceleme videoları falan izledim. Buraya kadar her şey olumluydu. Android'lerin genel sorunu varmış. Sosyal medyaya video yüklediğimiz zaman mobese görüntüsü gibi olduğunu gördüm. Bu sorun düzelir mi sizce? Çünkü bu Android bir telefon almamam için büyük bi sebep.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir kronik sorun yok.
 
Bu videoda gördüm, ki zaten arkadaşlarımda Xiaomi, Huawei kullananlar var. Onların da çok kasıyor. Sorun galiba android telefonlar videoyu düşük bitrait’te (doğru mu yazdım bilmiyorum) yüklüyor. 10 fps oyun oynuyormuş gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uydurma ya da hatalı bir analiz. Yani "Android'de varmış" ifadesi.

Samsung Galaxy Note 9, Note 8, S9+, A6+, J8, A8 2018, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, P20, P20 Lite, iPhone 6S, iPhone 8 ve iPhone X'te Instagram Stories akıcılığı arasında bir fark olmadığını deneyip gördüm.

Eski cihazlar bile Stories oynatabiliyor akıcı şekilde. Sorunla karşılaşan varsa işletim sistemi sürümü ya da internet bağlantısı sorunu yaşıyor olabilir.

iOS ya da Android farkı olmadan çok batarya tüketmesi, yani Instagram uygulamasının verimsiz olması haricinde bir problemle ya da iOS - Android arası performans farkıyla karşılaşmadım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı