Android mı iOS mu?

Bence iOS Kullandığım telefon 6S hala akıcı bir deneyim yaşıyorum takılma veya donma hiç olmadı iOS öneririm fiyat konusuna gelirsek evet çok pahalı

Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.
3GB RAM kapasiteye sahip eski Casper telefonum vardı ve boşta 1.5GB RAM tüketiyordu ancak yeni telefonum boşta 3GB RAM tüketiyor ve zaten telefonu üreten mühendisler ona göre yapıyor. Apple yaptığı strateji çünkü Apple her güncelleme ile RAM tüketimini arttırıyor ve sırf bu yüzden 3 senelik Apple cihazlar bile yavaşlamaya başlıyor.

Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.
Hocam ios kullananın halinden ios kullanan anlar. Ben çevremde hala Samsung S5 kullanan görmedim ama iphone 6 kullanan çok gördüm ve hala görüyorum. Bu bile yeter. Cevap verenlerde büyük ihtimal hiç ios kullanmayan kişilerdir.

Benim 7 yaşında Apple tabletim var ve sırf buna dayanarak konuşuyorum.

Yavaşlamayı mı başlıyor hahaha. 6S bile yavaş değil hala günümüzde.
Android 4.4'ten bahsetmiyoruz burada. Boş iddialarda bulunuyorsun.

Boş iddialar mı? Güldürme beni. iPhone kullanmamış laf atıyor.

Reklam bol olması ve işletim sistemi berbat. Daha ne sayayım?
Kankam, son kullanıcı için reklam bol. Senin ve benim için bunlar geçerli bir neden olmamalı.
Çünkü o reklamları engelleyebiliriz.

Ayrıca yazılımcılara destek olmak için uygulamaların pro sürümlerini satın reklamlardan da kurtulabilirsiniz.

Bu reklam olayı iPhone'da da var ama. Örneğin internet varken Dancing Line oyna. Oyundan çıkmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…