Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.Ne reklamı?
Fazla RAM'i aynı paraya aldığın için bu yazılım farkını kapatır.
Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.Ne reklamı?
Fazla RAM'i aynı paraya aldığın için bu yazılım farkını kapatır.
Android 4.4'ten bahsetmiyoruz burada. Boş iddialarda bulunuyorsun.Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.
3GB RAM kapasiteye sahip eski Casper telefonum vardı ve boşta 1.5GB RAM tüketiyordu ancak yeni telefonum boşta 3GB RAM tüketiyor ve zaten telefonu üreten mühendisler ona göre yapıyor. Apple yaptığı strateji çünkü Apple her güncelleme ile RAM tüketimini arttırıyor ve sırf bu yüzden 3 senelik Apple cihazlar bile yavaşlamaya başlıyor.Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.
Hocam ios kullananın halinden ios kullanan anlar. Ben çevremde hala Samsung S5 kullanan görmedim ama iphone 6 kullanan çok gördüm ve hala görüyorum. Bu bile yeter. Cevap verenlerde büyük ihtimal hiç ios kullanmayan kişilerdir.Android öyle değil. Yazılımı bile farkı kapatamıyor.
Benim 7 yaşında Apple tabletim var ve sırf buna dayanarak konuşuyorum.Hocam ios kullananın halinden ios kullanan anlar. Ben çevremde hala Samsung S5 kullanan görmedim ama iphone 6 kullanan çok gördüm ve hala görüyorum. Bu bile yeter. Cevap verenlerde büyük ihtimal hiç ios kullanmayan kişilerdir.
Yavaşlamayı mı başlıyor hahaha. 6S bile yavaş değil hala günümüzde.3GB RAM kapasiteye sahip eski Casper telefonum vardı ve boşta 1.5GB RAM tüketiyordu ancak yeni telefonum boşta 3GB RAM tüketiyor ve zaten telefonu üreten mühendisler ona göre yapıyor. Apple yaptığı strateji çünkü Apple her güncelleme ile RAM tüketimini arttırıyor ve sırf bu yüzden 3 senelik Apple cihazlar bile yavaşlamaya başlıyor.
Android 4.4'ten bahsetmiyoruz burada. Boş iddialarda bulunuyorsun.
IPhone 5 kullandım. IPhone 6 kullanan arkadaşım vardı. İkimiz de Android'in daha iyi olduğu konusunda hemfikiriz.Boş iddialar mı? Güldürme beni. iPhone kullanmamış laf atıyor.
Kankam, son kullanıcı için reklam bol. Senin ve benim için bunlar geçerli bir neden olmamalı.Reklam bol olması ve işletim sistemi berbat. Daha ne sayayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.