Android mı iOS mu?

Reklam bol olması ve işletim sistemi berbat. Daha ne sayayım?
Sırf işletim sistemi için dünya kadar ben para veremem. Vermek isteyen varsa o farklı. İşletim sistemi berbat değil, 5 senedir Android telefon olan Casper kullanıyordum ve ben dediklerinize katılmıyorum. Reklam bol mu? Nasıl yani?

@Nakerosu Android'in bir işletim sistemi yok, zaten kendi başına işletim sistemi.

İşletim sistemi ne yazar? RAM öküz gibi sömürüyor. Android telefonlar neden fazla RAM koydukları sanıyorsun?
Sırf işletim sistemi için dünya kadar ben para veremem. Vermek isteyen varsa o farklı. İşletim sistemi berbat değil, 5 senedir Android telefon olan Casper kullanıyordum ve ben dediklerinize katılmıyorum. Reklam bol mu? Nasıl yani?

Uygulamalarda kastediyorum. IOS'da böyle bir şey yok.

İşletim sistemi ne yazar? RAM öküz gibi sömürüyor. Android telefonlar neden fazla RAM koydukları sanıyorsun?
Sırf bundan kaynaklı berbat denmez, denemezde. Yani böyle bir mantık kurarsan Windows 7 'nin Windows 10'dan daha iyi olduğunu söylemiş olursun eğer böyle düşünürsen. Bence Windows 10'un daha iyi olduğunu sende biliyorsun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı