Android oyun yapmak mı, Roblox üzerinden oyun yapmak mı daha iyi?

Oyunun reklamını YouTube üzerinden yapabilir. YouTube'dan ise gelir elde edebilir çok kısıtlı bakıyorsunuz.

Ben YouTube'u dahil etmeden konuştum. Roblox para kazanma vaadiyle çocukları platformlarında oyun yapmaya çekti sonra doğru düzgün para kazandırmadığı ortaya çıkınca sitesindeki "earn a lot cash" ibaresini kaldırdılar.

Ayrıca oradaki oyundan para kazansan bile belli bir Robux limitine kadar gerçek para çekemiyorsun. Amerika da 20. yüzyılda illegal olmuş bir sistem üzerinden çalışıyor Roblox.

Daha detaylı bakmak isterseniz YouTube'da bayağı video var bu konu hakkında.

Okuma anlaman var mı? Yazdığım şeyi iyi oku bakalım. Niye gelir elde edemesin söyle bana bakalım.

Sen gelir elde edemiyorsan bizim sorunumuz değil. Herkes senin gibi değil.

Düzgün konuş, terbiye lazım ilk önce de hadi neyse. YouTube dediğin platformu niye kattın onu bir söylesene? Yaptığın oyunun reklamını YouTube'da yapmayı düşünüyorsan o işler öyle yürümüyor canım. Hiç denemediğin buradan belli, nasıl kazanacaksın para reklam yaparak? Oyun reklamı dediğin şey 20000 30000 liradan başlar. Minimumu budur bunun. Ayrıca reklam sadece YouTube'da yapılmaz, ha reklam değil para kazanmak istersen, bunun yaptığın oyunla bir alakası yoktur.

Düzgün konuş, terbiye lazım ilk önce de hadi neyse. YouTube dediğin platformu niye kattın onu bir söylesene? Yaptığın oyunun reklamını YouTube'da yapmayı düşünüyorsan o işler öyle yürümüyor canım. Hiç denemediğin buradan belli, nasıl kazanacaksın para reklam yaparak? Oyun reklamı dediğin şey 20000 30000 liradan başlar. Minimumu budur bunun. Ayrıca reklam sadece YouTube'da yapılmaz, ha reklam değil para kazanmak istersen, bunun yaptığın oyunla bir alakası yoktur.

Roblox da oyunların %90'ı para bile kazanmıyor. Kazansa bile Robux olarak ödeniyor ve belli bir para limitine ulaşana kadar da çekilemiyor. Amerika da eskiden bazı şirketler de buna benzer bir sistem yapmışlardı illegal oldu neden acaba?

Son düzenleme:
İlk olarak düzgün konuşuyorum. Ve reklam dediğim şey oyununun gameplay'ini çekip YouTube'a yüklemek. Reklam kelimesine bile kısıtlı bakıyorsun sen, okuduğunu neden anlayamadığın buradan belli.

Ayrıca ben senin gibi kısıtlı bakmıyorum her şeye, düşünebiliyorum. Evet, denemedim. Sorun mu var? Düşünüp mantıklı bir sonuca ulaşabiliyorum ama senden ziyade.

İlk olarak düzgün konuşuyorum. Ve reklam dediğim şey oyununun Gameplay'ini çekip YouTube'a yüklemek. Reklam kelimesine bile kısıtlı bakıyorsun sen, okuduğunu neden anlayamadığın buradan belli.

Ayrıca ben senin gibi kısıtlı bakmıyorum her şeye, düşünebiliyorum. Evet, denemedim. Sorun mu var? Düşünüp mantıklı bir sonuca ulaşabiliyorum ama senden ziyade.

Kısıtlı baktığım falan yok acaba bozuklukmu var beyninde? Gameplayini çekip YouTube'a yüklemek ne zamandır reklam olmuş ahahahahahahahah. Bilmediği şeyi savunuyor.

Kısıtlı baktığım falan yok acaba bozuklukmu var beyninde? Gameplayini çekip YouTube'a yüklemek ne zamandır reklam olmuş ahahahahahahahah. Bilmediği şeyi savunuyor.
Tamam, öyle olsun. Empati yeteneğinden bile yoksun birisiyle tartışmak saçmalıktır zaten. Sana bol şans o zaman hayatta. Her şeye kısıtlı bakan birisinin de gelirinin fazla olduğunu sanmam. :)

Uzun süredir oyun yapıyorum, bu reklam işlerini de çok düşündüm, çok para ayırdım, düşündüğün gibi olmuyor, şunu söyleyeyim. Konu burada bitsin, denemediğin şeyide lütfen savunma, savunuyorsan tatlı dille savun, karşıdakini kötüleme, savunmaya itersin.

Tamam, öyle olsun. Empati yeteneğinden bile yoksun birisiyle tartışmak saçmalıktır zaten. Sana bol şans o zaman hayatta. Her şeye kısıtlı bakan birisinin de gelirinin fazla olduğunu sanmam. :)
Ben böyle bir insan değilim, kurduğunuz cümlenin tarzına bir bakın lütfen

Uzun süredir oyun yapıyorum, bu reklam işlerini de çok düşündüm, çok para ayırdım, düşündüğün gibi olmuyor, şunu söyleyeyim. Konu burada bitsin, denemediğin şeyide lütfen savunma, savunuyorsan tatlı dille savun, karşıdakini kötüleme, savunmaya itersin.

Ben böyle bir insan değilim, kurduğunuz cümlenin tarzına bir bakın lütfen.

Hala beğenmedim atıyorsunuz, bilgiden yoksunsunuz sanırım. Tecrübe ile uzaktan yakından alakanız yok, sağlacakla kalın.

Android üzerinden yapmak, ama hangisi kolay ve az maliyetli dersen roblox, zira androide yapmak için play store'da para harcayarak yayınlaman gerek. Ayrıca roblox'a yapmak çoğu durumda daha kolay olacaktır.

@566156 ne oldu? :)
Play store harcanan para çok büyük bir para değil en son 25 dolar şuan 730 TL gibi bir para yapar para kazandıracak bir girişim için az bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı