Android Oyunda Hile Yapmak

• Konuyu başlatan Jiw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 10.366
Makaleler
1
Oynadığım bir oyunda hile yapmak istiyorum ama Lucky Patcher yahut Game Hacker gibi programlar kullanmadan (işe yaramıyorlar). Oyunun dosyalarına nasıl erişebilirim? Oyunun dosyalarını hangi programla açıp düzenleyebilirim? Oyun internet gerektiriyor ancak online bir oyun değil. Ne yapabilirim?

Kendi alışveriş sunucuları varsa kesinlikle böyle bir hile mümkün değil. Oyunun modded yani yamalanmış .apk dosyasını arayın. Yoksa hiçbir türlü yapamazsınız.

Lucky Patcher, GameGuardian gibi uygulamalar root erişimi ister. Cihazınızda root var mı? Cihazınızın marka/modeli nedir? Hile yapmaya çalıştığınız oyun adı nedir?

Lucky Patcher, GameGuardian gibi uygulamalar root erişimi ister. Cihazınızda root var mı? Cihazınızın marka/modeli nedir? Hile yapmaya çalıştığınız oyun adı nedir?
Emülatör kullanıyorum ben Root var. Şu seçim yapabildiğimiz hikaye oyunlarından.
Kendi alışveriş sunucuları varsa kesinlikle böyle bir hile mümkün değil. Oyunun modded yani yamalanmış .apk dosyasını arayın. Yoksa hiçbir türlü yapamazsınız.
Yamalanmış vardı ancak yeni güncellemeden sonra daha çalışmıyor. Oyunun dosyalarına herhangi bir program ile bilgisayarıma çıkartıp, farklı uzantılar olan dosyaları da bir programla açıp düzenleme yapabileceğimi düşündüm. Kendine alışveriş sunucuları olup olmadığını bilmiyorum.

Neden bir emülatör üzerinden şansım olmadığını söylediniz?
Oyunun dosyalarına herhangi bir program ile bilgisayarıma çıkartıp, farklı uzantılar olan dosyaları da bir programla açıp düzenleme yapabileceğimi düşündüm.

Kastettiğim APK dosyasını açıp kasap gibi parçalayarak geri birleştirme, ameliyat yapma gibi bir olanağınızın olmadığı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı