Android Oyunları Hakkında

Nihai Tüketici

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar; önceleri sadece İOS kullanıcı bir kişi olarak, artık hem İOS hemde android kullanıyorum. Bu sebeple sizlerden bir konuda yardım istiyorum. Android cihazıma güncel oyunlar yüklemek istiyorum. Fifa 2012/2013, Pes 2012/2013, King of Fighters vb. Futbol, yarış ve dövüş oyunları yüklemek istiyorum. APK üzerine tavsiye edebileceğiniz bir site var mı ? Ya da sitemizde böyle bir paylaşım konusu mevcut mu ? Sadece Apk olması da yeterli olur. İyi bir internet bağlantım ve güçlü bir wifi paylaşım cihazım var. Yeni olarak kullanmakta olduğum ikinci telefonum S4. Bunu da göz önüne alarak fikirlerinizi yazmanızı rica ediyorum.

Bu bölümde eski konulara bakarsanız epey oyun paylaşımı bulabilirsiniz. Bunun dışında korsan paylaşım yasak fakat kod olarak şu linki vereyim:

Kod:
http://www.rlslog.net/category/applications/android/

Anlamadığım cevabınız, site içeriğiniz açısından o kadar mantıksız ki. Korsan paylaşım yasak olduğunu söylüyorsunuz. Toolkit sitede mevcut ve linkleri de siz veriyorsunuz. Sitenizin kendisine ait bir android oyun bölümü yok ise, tabii ki başka site bilen arkadaşlar var mı ? diye sorulması çok normal. Anca sitenizin bir android oyun paylaşım bölümü olacak ki, o zaman ben sormakla saygısızlık etmiş olurum.

İyi Forumlar

1Mobil Market adında uygulamayı Android cihazınıza kurun. Bu uygulama sizlere en çok indirilen oyunları programları kategorilerine göre gösterecektir. Eğer cihazınızda kurulu bir uygulamanın yeni bir sürümü mevcut ise sizi uyaracak ve bu uygulamaları en son sürümüne güncellemenize yardım edecektir.

1Mobil Market adında uygulamayı Android cihazınıza kurun. Bu uygulama sizlere en çok indirilen oyunları programları kategorilerine göre gösterecektir. Eğer cihazınızda kurulu bir uygulamanın yeni bir sürümü mevcut ise sizi uyaracak ve bu uygulamaları en son sürümüne güncellemenize yardım edecektir.

Teşekkür ederim. Direk apk olarak ücretli oyunları cihazıma yüklemek istiyorum. Ücret ödemekte istemiyorum açıkcası. Her oyun ücretini hak etmiyor. Deneyerek bir çok oyun indirdim. Verdiğim ücretler yeterli bence :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı