Android pil ömrü nasıl uzatılır?

O şey arka plan uygulamalarını kısıtlıyor mu? Açınca sadece açık programlar arka planda çalışmıyor diye biliyorum. Ki ben de öyle tespit ettim zaten. O açıkken arkada hem oyun (örnek) hem de tarayıcı açamıyordum. 1'i uykuya alınıyordu.

Evet öyle. En azında o seçeneği 2 yaparsanız daha iyi olur bence kullanım açısından. Samsung A3 telefonu bir tık iyi götürüyordu. Gerçi A3 telefonu 1800MAH AMOLED ekrana sahip. Yine de bir tık faydası oluyordu dene. Olmadı Custom ROM atarak dene şansını. Bazı cihazlar farklı andriod sürümünde daha iyi performans verebiliyor. Deneme yanılma yolu ile bulunabilir ya da arka planı kısıtlayacak geçici çözüm bulunabilir.

Evet öyle. En azında o seçeneği 2 yaparsanız daha iyi olur bence kullanım açısından. Samsung A3 telefonu bir tık iyi götürüyordu. Gerçi A3 telefonu 1800MAH AMOLED ekrana sahip. Yine de bir tık faydası oluyordu dene. Olmadı Custom ROM atarak dene şansını. Bazı cihazlar farklı andriod sürümünde daha iyi performans verebiliyor. Deneme yanılma yolu ile bulunabilir ya da arka planı kısıtlayacak geçici çözüm bulunabilir.
Custom ROM var zaten ve işe yarıyor. Ama 1 günü çıkartmıyor yine de. Öyle bir sıkıntı var.

Greenify kullan.
Bir de bunu dene:

Greenify kullan.
Bir de bunu dene:
Telefonumu cebimde kullanmıyorum genelde. Ama Greenify'yi bir denerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı