Android Progamı iOS İşletim sistemine uyarlama

Bbozdogan0

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Arkdaşlar merhaba

Sizlere birkaç sorum olacak. Android üzerinde stabil bir şekilde çalışan progamı İos işletim sistemine nasıl uyarlayabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
uyarlaman çok zor ki ios'a uygulama yazıcaksan mac kullanman şart
öyle bir şey yok windows üzrinden de yapılabiliniyor. veya vmware work stationda da Mac OS yükeleyebilir yapabilirsin ama iphonenlara program yayıımlamak biraz zor Devoloper olmanazım ve bunun ederi yıllık 99 dolar ödemen lazım . (devoloper özellikleri olarak birinci özellik erken güncelleme alma beta ları yani ) .

öyle bir şey yok windows üzrinden de yapılabiliniyor. veya vmware work stationda da Mac OS yükeleyebilir yapabilirsin ama iphonenlara program yayıımlamak biraz zor Devoloper olmanazım ve bunun ederi yıllık 99 dolar ödemen lazım . (devoloper özellikleri olarak birinci özellik erken güncelleme alma beta ları yani ) .
aga benim kuzenim programcı o bana dedi evde mac book'u var

Bide bana dedil getir windows üzerinde ios ile ilgili uygulama yazmayı gösteren
Ancak mac os işletim sisteminden yazabilirsin

Bide bana dedil getir windows üzerinde ios ile ilgili uygulama yazmayı gösteren
Ancak mac os işletim sisteminden yazabilirsin
Xamarin.IOS' a baksin :) Direk windows uzerinden de yazilabilir :) Yalnizca MacOS kadar verimli olmaz. Hatta buyuk uygulamalar icin cokca yetersiz olur. Ama yazilir mi yazilir :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı