recepjops Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben mesajlaşma programı yapmak istiyorum. (mesala whatsapp gibi) Fakat android programlamada iyi bir kaynak bulamadım. İnternette bana ücrettsiz iyi bir kaynak önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben mesajlaşma programı yapmak istiyorum. (mesala whatsapp gibi) Fakat android programlamada iyi bir kaynak bulamadım. İnternette bana ücrettsiz iyi bir kaynak önerir misiniz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Ağustos 2014 #2 Android programlama - Technopat
recepjops Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #3 Yalnız orda 1, 2, 3 ve 4. dersler yok
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Ağustos 2014 #4 Android Programlamaya Giriş Ders 1: SDK Kurulumu ve Ayarları Android Programlamaya Giriş Ders 2: AVD Kurulumu ve ilk Projenin Çalıştırılması Android Programlamaya Giriş Ders 3: Ekranın Nesneleri ve Nesnelerin Özellikleri - Technopat Android Programlama Ders 4: Layout-dosya, XML Kodlama ve Ekranın Pozisyonu - Technopat Google dostundur
Android Programlamaya Giriş Ders 1: SDK Kurulumu ve Ayarları Android Programlamaya Giriş Ders 2: AVD Kurulumu ve ilk Projenin Çalıştırılması Android Programlamaya Giriş Ders 3: Ekranın Nesneleri ve Nesnelerin Özellikleri - Technopat Android Programlama Ders 4: Layout-dosya, XML Kodlama ve Ekranın Pozisyonu - Technopat Google dostundur