Android sıfır rootlu gelir mi?

• Konuyu başlatan Metinbey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.823
M

Metinbey

Ziyaretçi
Merhabalar, PİRANHA PREMİUM TAB 7.0 kullanıcısıyım ve az önce garanti cep şubesine girecektim ve böyle bir şey ile karşılaştım. Rootlu mu yani tablet.

Screenshot_2015-03-20-18-56-01.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir firma fabrika çıkışlı bir root 'lu cihaz vermez. Bu bir reklam tıkladığınızda Apus 360 security gibi yazılımları indiriyor.

Siz yanlışlıkla rootlamış olabilirsiniz çok basit programlarla tek tıkla root yapılabiliyor artık. Bkz: Frama root. Arkadaşın dediği gibi reklam içerikli bir mesaj olabilir. Yanlış anons bile olabilir açıkcası çok seçenek var root checker adlı programı indirip test eder misiniz? Net root bilgisini size verecektir.

Aynı tablet kuzenimde var. CPU-Z, Aida64 ile baktığımızda onun tableti de rootlu gözüküyor. Galiba bu Çin malı ucuz tabletlerin geneli böyle. Birde bazı oyunlarda (Dream League Soccer, Minion Rush) kendi kendine başka birinin profilini açıyor. Kısacası uzak durun bu tür ürünlerden.

Eskiden Piranha kullanıcısıydım ve bende aynı durumla karşılaşmıştım. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda ise tabletlerin çoğunun rootlu olarak çıktığını öğrendim. :D Kısaca fabrikadan rootlu çıkıyor cihazlar. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı