Android Tablet, Android TV'ye çevirilebilir mi?

• Konuyu başlatan M50B28
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.369
Merhabalar elimde 512MB RAM ve tek çekirdekli son derece eski hatta bu tabletlerin yeni moda olmaya başladığı zamanlardan bir tablet var. Kullanmıyorum uzun zamandır ve televizyona bağlayıp bir nevi televizyonumu akıllı televizyona çevirmek istiyorum. Bunu yapabilir miyiz? Mini HDMI girişi var cihazda. Tabletin marka modeli Quatronic QPAD7000.

İçini açtım resmini ekliyorum fikir vermesi açısından. Bataryayı iptal edip sarj cihazı ile çalıştırmayı düşünüyorum çünkü hem dandik hem bu sıralar çok tablet bataryası patlama haberleri duyuyoruz mağlum. :) Teşekkürler.
374608

Öncelikle bataryayı çıkarma fikri iyi olmuş, bunu yapabilirsiniz. Örneğin YouTube videolarını daha geniş ekranda izlersiniz. Fakat tableti televizyonun içine yerleştirirseniz boyut açısından sizin için daha iyi olur.

Öncelikle bataryayı çıkarma fikri iyi olmuş, bunu yapabilirsiniz. Örneğin YouTube videolarını daha geniş ekranda izlersiniz. Fakat tableti televizyonun içine yerleştirirseniz boyut açısından sizin için daha iyi olur.
İçini kurcalamak pek istemiyorum hocam. Sanırım lehime ihtiyacım olmadan mini HDMI to HDMI kablosu alarak bir kutuya monte ederek basitçe işi halledebilir. Sadece mini USB kablosu almam gerek güç vermek için. Çünkü şarj kablosu bozuldu. :)

Ayrıca bataryayı direk iptal edip 5V güç verirsem otomatikman çalışır mı acaba?

İçini kurcalamak pek istemiyorum hocam. Sanırım lehime ihtiyacım olmadan mini HDMI to HDMI kablosu alarak bir kutuya monte ederek basitçe işi halledebilir. Sadece mini USB kablosu almam gerek güç vermek için. Çünkü şarj kablosu bozuldu. :)

Ayrıca bataryayı direk iptal edip 5V güç verirsem otomatikman çalışır mı acaba?
Çalışır herhalde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı