Android Sistem Dosyalarını Sildim

bayraktutan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar cihazın sistem dosyalarını karıştırırken bir ara sistem dosyalarının apk dosyalarının olduğu klasörü yanlışlıkla sildim. Uzun süre sonra cihazı fabrika ayaları döndür dedim. Fabrika ayarlarına dönerken oradaki apk dosyalarını kuruyomuş meğersem. Cihaz açıldı ve hiç bir şey yok, sadece görev çubuğu ve ayarlar menüsüne giriyor.

Wifi bağlantısı yapıp sistem güncelleme yapayım dedim, wifi şifresi yazarken klavye çıkmıyor. USB bağlantısı yapınca PC de hafıza kartında hiç bir şe yok (android klasörü vb. hiçbir şey yok ). Ne yapacağım arkadaşlar, bir laucher bile yok. PC 'den nasıl atacağım program falan ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar cihazın sistem dosyalarını karıştırırken bir ara sistem dosyalarının apk dosyalarının olduğu klasörü yanlışlıkla sildim. Uzun süre sonra cihazı fabrika ayaları döndür dedim. Fabrika ayarlarına dönerken oradaki apk dosyalarını kuruyomuş meğersem. Cihaz açıldı ve hiç bir şey yok, sadece görev çubuğu ve ayarlar menüsüne giriyor.

Wifi bağlantısı yapıp sistem güncelleme yapayım dedim, wifi şifresi yazarken klavye çıkmıyor. USB bağlantısı yapınca PC de hafıza kartında hiç bir şe yok (android klasörü vb. hiçbir şey yok ). Ne yapacağım arkadaşlar, bir laucher bile yok. PC 'den nasıl atacağım program falan ? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Tuş kombinasyonu ile resetle büyük ihtimal düzelir. Buyur buradan izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçmiş olsun, en kısa sürede servisten bilgi alın veya tablet hakkında detaylı bilgiye sahip olan birine sorun.

Arkadaşım ilk olarak tabletin ayarlar bölümüne gir tablet hakkındaya gir ve oradan derleme numarasına 10defa tıkla ve geliştirici seçenekleri gelecektir oradan USB hata ayıklamayı aç ve bilgisayara mobogineyi kur ve tableti bilgisayara bağla ve mobogine kendi kendine acilacaktır ve driver yüklenecektir yüklendikten sonra orda play Stora gibi uygulamalar var sen ilk olarak launcer yukleyeceksin sen launceri moboginiede arat ve bitanesini indir launceri program tabletine yüklenecektir ve ondan sonra istediğin programı yükle .Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Telefonun markasını ve tam modelini söyle. Yardımcı olalım.
bende çakma s5 var root attım yanlışlıkla sistem dosyalarını sildim galiba telefon çalışıyordu fakat restart yapınca açılış animasyonu geliyor ama 2-3 gün bekledim acılmıyor. çakma olduğu içinde bilgisayar telefonu tanımıyor heralde. yardımcı olabilirmisiniz

Slm. Samsung Note4 (6.0.1) kullaniyorum android sistem dosyalarindan bazilarini silmisim. Sistem Ui hatasi ve coklu sayfa da flash bar hatasi veriyor. Android yazilimin eksiklerini tamamlaya bilecegim bir uygulama varmi acaba pc olmadan hallede bilirmiyim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı