Rehber Android sistem uygulamalarını kaldırma (rootsuz ve bilgisayarsız)

Evet kalıyor, herhangi bir sorun da olmuyor. Geri yükleme kısmı ikinci sekmede istediğinize tik atıp alttaki ikona tıklayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240526_130731_Canta.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 152
Evet kalıyor, herhangi bir sorun da olmuyor. Geri yükleme kısmı ikinci sekmede istediğinize tik atıp alttaki ikona tıklayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Kusura bakmayın, en baştan o kısma baktığımda boş olduğundan, anlamamışım.Sonra da bakmamıştım bir daha.

Sizin dediğiniz gibi, dondurduklarım oraya gelmiş.

Müthiş birşey bu olay, elinize sağlık.

Tek sıkıntı bu geliştirici menüsünün, uygulama kullanırken açık kalması. (Dosya uygulaması da kurdum da, Data klasörüne girmek için). Acaba sürekli açık kalmasının bir sıkıntısı var mıdır? Bir de şarja olumsuz etkisi olur diye düşündüm.

Shizuku sürekli arkaplanda çalışacağı için şarj yiyebilir. İşleminiz bitince kapatın sürekli açık olmasına gerek yok.

Güzel konu teşekkürler. Bu şekilde uygulama kaldırınca gerçekten kaldırıyor mu yoksu donduruyor mu?

Kablosuz hata ayıklama var ama kablosuz hata ayıklama ayarları bulunmuyor bende S21+ 5G kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…