D dmnd00 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 13 2 Temmuz 2018 #1 Spotify Premium uyeyim. Spotify'da müzik açıyorum ve kendi kendine surekli muzik durakliyor her 30-40 saniyede bir. Aynisi Youtube videolarinda da gecerli, teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2018
Spotify Premium uyeyim. Spotify'da müzik açıyorum ve kendi kendine surekli muzik durakliyor her 30-40 saniyede bir. Aynisi Youtube videolarinda da gecerli, teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi günler.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Temmuz 2018 #2 Telefonunun dokunmatiğinde bir sorun olabilir mi? Artı 0 Eksi
Peacevolution Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #3 rtakak dedi: Telefonunun dokunmatiğinde bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
rtakak dedi: Telefonunun dokunmatiğinde bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
KS KS D dmnd00 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 13 2 Temmuz 2018 #4 Peacevolution dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır Turk telekom mood kullaniyorum ondada bir sıkıntı yok sadece youtube ve spotify uygulamalarinda sıkıntı var Artı 0 Eksi
Peacevolution dedi: Katılıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır Turk telekom mood kullaniyorum ondada bir sıkıntı yok sadece youtube ve spotify uygulamalarinda sıkıntı var
KS KS D dmnd00 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 13 2 Temmuz 2018 #5 rtakak dedi: Telefonunun dokunmatiğinde bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır turk telekom mood da kullanıyorum ama onda bir sıkıntı yok sadece youtube ve spotify uygulamalarinda sikinti var yanıt icin teşekkür ederim Artı 0 Eksi
rtakak dedi: Telefonunun dokunmatiğinde bir sorun olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır turk telekom mood da kullanıyorum ama onda bir sıkıntı yok sadece youtube ve spotify uygulamalarinda sikinti var yanıt icin teşekkür ederim
Peacevolution Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #6 Rom atmayı deneyebilirsin. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun Artı 0 Eksi