Android Studio görüntü işleme uygulaması nasıl yapılır?

Katılım
23 Temmuz 2019
Mesajlar
8.831
Makaleler
7
Çözümler
30
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 4650G
GPU: RX Vega 7
RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18
SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME
PSU: FSP Hyper K 500w 800+
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle istediğim şey ağır bir şey farkındayım. Ama inanın gerçekten son çare olarak bu konuyu açıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bu video setini izleyerek.
labels.txt
Models. Tflite dosyalarını oluşturdum. Ancak dosyaları oluştururken doğru oluşturdu mu şüphelerim var. Öncelikle models. Tflite dosyasını ve verimliliğini kontrol edebilecek biri varsa memnun olurum.

Video serisi çok eski. 2020 anlatımı ve Android Studio kısmında anlatım yapmamış. (6. ve 7. dosya) proje dosyalarını editleyerek çalıştırıyor. Ben çok uğraştım ancak başarlı olamadım. Apıleri güncel Android Studio ile çalıştıramıyorum. İstediğim şey.
Uygulama açılacak. Kullanıcı fotoğraf çekecek. Çektiği fotoğrafta algılanan abur cuburun ismi output olarak verilecek (başka bir aktivitede text olarak)

Model ve resim dosyalarım aşağıda:

Modeli test edebilecek / istediğim çıktıyı verebilecek Android uygulamasını yapabilecek biri varsa yardımcı olun bana rica ediyorum. 3 farklı yapay zeka proje derlemesi (sıfırdan) / kaynak kodu güncellemesi (bireysel / AI destekli) denedim hiçbiri olmuyor.
:(
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı