Yol yakınken durun. 2 dili bir arada öğrenmek sizi 1 senede bile tam bir yazılımcı yapmaz. Java ile başlayın şimdilik. Hem daha kolay hem Android'in geliştirildiği dil olduğundan daha çok amaçlı.
Reklam işleri var. Site ile uğraşmadan influcer yoluyla uygulama yapabilir veya girişim yapabilirsiniz. Tabii sermaye sıkıntısı olacağı için fiverr gibi platformlarda (ör; size özel uygulama yapıyorum) çalışabilirsiniz. Ancak acemi olmamalısınız.
18 Yaşındayım. Staj yapıyorum. Ben Python, C ve C# dilleri ile çalışıyorum. Masaüstü uygulamaları gibi şeyler yapıyorum. İstesem hemen müşteri bulabilirim. Tatilde 1 ayda 12000TL civarı para kazandım. Staj ve okulumdan dolayı iş yapamıyorum.
Evet. Ama ondan önce bir piyasayı araştırın. Kim hangi uygulamayı istiyor, ne tür istiyor. nerde hangi uzmanlıkta istiyor. Ona göre kendinize yol çizin. Ayrıca kodlamayla ilgili algoritma bilmeden kodlamayı doğru öğrenemezsiniz.
Sayılır. Üst seviye Python ve C biliyorum. Orta seviye de C#. Piyasayı öğrendiğiniz zaman değer tabi. Bazı arkadaşlarım başını işten kaldırmıyor. Okulda 9.sınıf öğrencileri bile kazanıyor.
Mümkün ama mantıklı değil. Tonla referans göstermeden, deneyimin olduğunu kanıtlamadan doğru düzgün para kazanamazsın, anca ölücülerle çalışabilirsin ki o da para kazandırmaz. 12. Sınıf olduğun için şimdilik sınavına çalış, üniversitede önünde 4 sene olacak. Bir sürü yan proje geliştirip referans gösterebileceğin uygulama yapman için gerekli zamana üniversitede sahip olacaksın, sınavını riske atmaya değmez.