Android Studio öğrenmek mantıklı mı?

Üniversite sınavlarına çalışıp yazılım mühendisliği okumam en mantıklısı sanırım. Şu anlık programdan çok derslerime odaklanmalıyım. Teşekkürler, aklıma yattı. Başka bir tavsiyen varsa çok sevinirim.

Okduğum bölümün yazılım la alakası olamaması eksi olur mu?

Forumdakilerinde faydalanması gerek. O yüzden konuyla ilgiliyse buradan sorun.

Şimdilik verebileceğim tavsiye bu, bilmen gerekenden daha çok şey söylemek kafanın karışmasına sebep olabilir. Şimdilik sadece sınavına çalış ve bir mühendislik hedefle. Hazır sınava çalışıyorken matematiğini de sadece sınav için değil yazılım için de ekstradan geliştir.

okduğum bölümün yazılım la alakası olamaması eksi olurmu
Herhangi bir mühendislik bölümü kafi. Ben endüstri mühendisliği okuyorum bir yandan da yazılıma devam ediyorum. Zaten üniversitenin bana tek katkısı gördüğüm ileri matematik dersi diyebilirim. İleride computer science okumayı düşünüyorum ama senin dediğin durumdan bağımsız bir şey o yüzden kafana takma.

Piyasa araştırmasını tam olarak, nereden ve neye göre yapmalıyız ?

Piyasa araştırmasını tam olarak, nereden ve neye göre yapmalıyız ?
Tarayıcı bile yeter. İnflucer siteleri veya uygulama yaptıranların ne kadar bir fiyata veya ne tür bir uygulama yaptıklarına bakmanız lazım. Fiverr gibi siteler buna örnek.

Bende mobil uygulama öğrenmek istiyorum herkes Python Java öğren felan demişte hepsi boş çünkü önemli olan neyi nasıl yapıldığını öğrenmek android studio örnekleri çok fazla mesela el feneri uygulaması nasıl yapılır internette detaylı ayrıntı çok bilgi örnek var kodları çok iyi öğreniyorsun ama Python Java felan bunların böyle bir durumu yok sadece dil ve öğrenmesi çok sıkıcı onun yerine örnek projeler yapa yapa kendimize göre uyarlayarak yaparak öğrenmek daha mantıklı mobil uygulama için Android studio öğrenmek daha mantıklı zaten örnek pythonda bakarsın javada bakarsın

Android Studio bir dil değildir. Java ve Kotlin destekli bir mobil uygulama geliştirme IDE'sidir. Bu 2 dilden birini öğrenmeniz gerekmekte.

Hocam bende bir konu açtım bakabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…