Android Studio öğrenmek mantıklı mı?

Mümkün ama mantıklı değil. Tonla referans göstermeden, deneyimin olduğunu kanıtlamadan doğru düzgün para kazanamazsın, anca ölücülerle çalışabilirsin ki o da para kazandırmaz. 12. sınıf olduğun için şimdilik sınavına çalış, üniversitede önünde 4 sene olacak. Bir sürü yan proje geliştirip referans gösterebileceğin uygulama yapman için gerekli zamana üniversitede sahip olacaksın, sınavını riske atmaya değmez.

Üniversite sınavlarına çalışıp yazılım mühendisliği okumam en mantıklısı sanırım. Şu anlık programdan çok derslerime odaklanmalıyım. Teşekkürler, aklıma yattı. Başka bir tavsiyen varsa çok sevinirim.

Mümkün ama mantıklı değil. Tonla referans göstermeden, deneyimin olduğunu kanıtlamadan doğru düzgün para kazanamazsın, anca ölücülerle çalışabilirsin ki o da para kazandırmaz. 12. sınıf olduğun için şimdilik sınavına çalış, üniversitede önünde 4 sene olacak. Bir sürü yan proje geliştirip referans gösterebileceğin uygulama yapman için gerekli zamana üniversitede sahip olacaksın, sınavını riske atmaya değmez.

Okduğum bölümün yazılım la alakası olamaması eksi olur mu?

Üniversite snavlarına çalışıp yazılım mühendisliği okumam en mantıklısı sanırı şuanlık prpgramdan çok derslerime odaklanmalıyım teşekkürler aklıma yattı başka bir tavsiyen varsa çok sevinirim
Şimdilik verebileceğim tavsiye bu, bilmen gerekenden daha çok şey söylemek kafanın karışmasına sebep olabilir. Şimdilik sadece sınavına çalış ve bir mühendislik hedefle. Hazır sınava çalışıyorken matematiğini de sadece sınav için değil yazılım için de ekstradan geliştir.

okduğum bölümün yazılım la alakası olamaması eksi olurmu
Herhangi bir mühendislik bölümü kafi. Ben endüstri mühendisliği okuyorum bir yandan da yazılıma devam ediyorum. Zaten üniversitenin bana tek katkısı gördüğüm ileri matematik dersi diyebilirim. İleride computer science okumayı düşünüyorum ama senin dediğin durumdan bağımsız bir şey o yüzden kafana takma.

Evet. Ama ondan önce bir piyasayı araştırın. Kim hangi uygulamayı istiyor, ne tür istiyor. nerde hangi uzmanlıkta istiyor. Ona göre kendinize yol çizin. Ayrıca kodlamayla ilgili algoritma bilmeden kodlamayı doğru öğrenemezsiniz.
Piyasa araştırmasını tam olarak, nereden ve neye göre yapmalıyız ?

Bende mobil uygulama öğrenmek istiyorum herkes Python Java öğren felan demişte hepsi boş çünkü önemli olan neyi nasıl yapıldığını öğrenmek android studio örnekleri çok fazla mesela el feneri uygulaması nasıl yapılır internette detaylı ayrıntı çok bilgi örnek var kodları çok iyi öğreniyorsun ama Python Java felan bunların böyle bir durumu yok sadece dil ve öğrenmesi çok sıkıcı onun yerine örnek projeler yapa yapa kendimize göre uyarlayarak yaparak öğrenmek daha mantıklı mobil uygulama için Android studio öğrenmek daha mantıklı zaten örnek pythonda bakarsın javada bakarsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı