Android sürüm yükseltme yapılmalı mı?

Measterpo

Centipat
Makaleler
2
Merhabalar, elimde çok eskiden kalma SM-T113 tablet var, Android sürümü yanlış hatırlamıyorsam 4.4.4, ben bir şekilde bunun sürümünü yükseltebiliyormuşum, zararları var mıdır? Sadece ders notlarım ve bir, iki tane de not tutma uygulaması için kullanacağım. Android sürümü eski olduğu için artık çoğu uygulama destek vermiyor. Yükseltme yaparsam bir sorun çıkar mı?
@Yener K. hocam belki biliyorsunuzdur diye etiketliyorum.

Merhabalar, elimde çok eskiden kalma SM-T113 tablet var, Android sürümü yanlış hatırlamıyorsam 4.4.4, ben bir şekilde bunun sürümünü yükseltebiliyormuşum, zararları var mıdır? Sadece ders notlarım ve bir, iki tane de not tutma uygulaması için kullanacağım. Android sürümü eski olduğu için artık çoğu uygulama destek vermiyor. Yükseltme yaparsam bir sorun çıkar mı?

Geçilir dostum hiç şüphe etmeden geç bence.

Yapabilirsin. Stock ROM kadar kararlı olmasalar da sırf uygulama desteği için geçilmeli. Buna bakabilirsin. Birkaç özellikten feragat etmen gerekecek.

Yapabilirsin. Stock ROM kadar kararlı olmasalar da sırf uygulama desteği için geçilmeli. Buna bakabilirsin. Birkaç özellikten feragat etmen gerekecek.
Attığınız linki inceleyeceğim. Ne tür özelliklerden feragat etmem gerekecek?
Custom ROM kullanmayı mı planlıyorsunuz?
Ne deniyorsa artık, bir fikrim yok.

LineageOS kur istersen. Ya da Youtube'ye ... SM-T113 ROOT atma yaz.

Attığınız linki inceleyeceğim. Ne tür özelliklerden feragat etmem gerekecek?

Ne deniyorsa artık, bir fikrim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu işlemi yapın arkadaş linki atmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı