Android sürümü nasıl yükseltilir?

Cihaz şuan açıldı hocam.

Hocam cihazı kapatmanız gerekiyor en başta.
Download Mode'u açtım manasında dedim hocam
Fastboot devices dediğimde de hiçbir şey olmadı alt satıra attı hocam önceki attığım görselde olduğu gibi.

Hocam çok uğraştınız teşekkürler ama galiba olmayacak.
Son bir yardım olarak Download Mode üzerinden nasıl çıkabilir söyleyebilir misiniz?

Durun hocam, bırakmayın. Ben Jack İşte isem bu işi halledeceğime söz veriyorum. Tabii siz de istiyorsanız. ADB Devices yazdıktan sonra daemon neyse onu açmış. Şimdi tekrar "Fastboot devices" komudunu verin.

Durun hocam, bırakmayın. Ben Jack İşte isem bu işi halledeceğime söz veriyorum. Tabii siz de istiyorsanız. ADB Devices yazdıktan sonra daemon neyse onu açmış. Şimdi tekrar "Fastboot devices" komudunu verin.
Powershell kendini kapattı hocam yeniden açıyorum.

Powershell kendini kapattı hocam yeniden açıyorum.

Eki Görüntüle 1748096
Sisteme dönün, ADB devices komudunu verin. Sisteme dönmek için telefonun kapatma tuşuna 5 saniye kadar basın. Sistemde görüyorsa tekrar RSA izni ister. İzin verin, istemezse sorun yok. Direkt ADB reboot fastboot komudunu vererek download mode'a girin. Fastboot devices komudunu verin, cihazı görüyor mu diye bakın.

Sisteme giremiyorum hocam.
Hocam teşekkürler anlıyorum siz de başladığınız işi bitirmek istiyorsunuz fakat olmuyor maalesef.

Sisteme giremiyorum hocam.
Hocam teşekkürler anlıyorum siz de başladığınız işi bitirmek istiyorsunuz fakat olmuyor maalesef.
Nasıl ya, güç tuşuna baya bir süre basılı tutun.

Pardon, ses kısma ve güç tuşuna 5-10 saniye arasında basılı tutun.

Nasıl ya, güç tuşuna baya bir süre basılı tutun.
Hocam hiç sevmediğim yöntem olan batarya çıkarma yöntemi ile döndüm geri sisteme.
Eski cihaz olduğu için sabit batarya değil.
Yapacak bir şey yok bir şekilde 8.1.0 la ayarlayacağım sistemi.
Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için.

Pardon, ses kısma ve güç tuşuna 5-10 saniye arasında basılı tutun.
Geçti artık yapacak bir şey yok.

@MustafaM hocam büyük ihtimal ben bir yerde yanlışlık yapıyorum. Daha dikkatli devam etmek isterseniz @MasterRei hocamı etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…