Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 24 Nisan 2014 #1 Android telefonumda google hesabına bağlanamıyorum. Ne uygulama indirebiliyorum nede gmail hesabına girebiliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
Android telefonumda google hesabına bağlanamıyorum. Ne uygulama indirebiliyorum nede gmail hesabına girebiliyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Nisan 2014 #2 Telefonun özellikle tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olun.
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 26 Nisan 2014 #3 Baktım tarih ve saat ayarlarım doğru ama sorunum devam ediyor. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim. Telefoncuya götürdüm reset attı ama bir şey olmadı. Evet sorunum halen çözüm bulmuş değil ve günceldir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Baktım tarih ve saat ayarlarım doğru ama sorunum devam ediyor. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim. Telefoncuya götürdüm reset attı ama bir şey olmadı. Evet sorunum halen çözüm bulmuş değil ve günceldir.
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #4 Cihazınız rootlu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2014
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Temmuz 2014 #5 Evet.
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #6 Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti
Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Temmuz 2014 #7 Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin. Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir. Aynı problem benimde başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Host dosyası tam olarak nerededir.
Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin. Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir. Aynı problem benimde başıma gelmişti. Genişletmek için tıkla... Host dosyası tam olarak nerededir.
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #8 Cihaz/System/etc
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Temmuz 2014 #9 Burak Koçoğlu dedi: Cihaz/System/etc Genişletmek için tıkla... Şimdi ise bağlantı oldu ama google play bağlantı yok diyor.
Burak Koçoğlu dedi: Cihaz/System/etc Genişletmek için tıkla... Şimdi ise bağlantı oldu ama google play bağlantı yok diyor.
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #10 Şunu dene bi Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store/Önbelleği Temizle/Verileri Temizle bunu yaptıktan sonra yeniden başlat. Olmazsa Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store Güncelleştirmeleri Kaldır/Yeniden Başlat/Google Play Store'nun güncel apksini indir kur. Bu da olmazsa tarih ve saati kontrol et. Hiçbiri işe yaramazsa Root'u kaldır.Reset at.
Şunu dene bi Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store/Önbelleği Temizle/Verileri Temizle bunu yaptıktan sonra yeniden başlat. Olmazsa Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store Güncelleştirmeleri Kaldır/Yeniden Başlat/Google Play Store'nun güncel apksini indir kur. Bu da olmazsa tarih ve saati kontrol et. Hiçbiri işe yaramazsa Root'u kaldır.Reset at.