Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Temmuz 2014 #11 Burak Koçoğlu dedi: Şunu dene bi Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store/Önbelleği Temizle/Verileri Temizle bunu yaptıktan sonra yeniden başlat. Olmazsa Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store Güncelleştirmeleri Kaldır/Yeniden Başlat/Google Play Store'nun güncel apksini indir kur. Bu da olmazsa tarih ve saati kontrol et. Hiçbiri işe yaramazsa Root'u kaldır.Reset at. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Ama sağol en azından gmail geri geldi. Artık blackmart ile devam ederim. İnanmayacaksın ama çalışıyor. Çok teşekkür ederim.
Burak Koçoğlu dedi: Şunu dene bi Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store/Önbelleği Temizle/Verileri Temizle bunu yaptıktan sonra yeniden başlat. Olmazsa Ayarlar/Uygulamalar/İndirilenler/Google Play Store Güncelleştirmeleri Kaldır/Yeniden Başlat/Google Play Store'nun güncel apksini indir kur. Bu da olmazsa tarih ve saati kontrol et. Hiçbiri işe yaramazsa Root'u kaldır.Reset at. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Ama sağol en azından gmail geri geldi. Artık blackmart ile devam ederim. İnanmayacaksın ama çalışıyor. Çok teşekkür ederim.
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #12 Bişey değil
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 20 Temmuz 2014 #13 Bir an çalışmadı meğer arka planda hizmeti güncelliyormuş.
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #14 İşe yaradıysa ne mutlu bana
Sadakatt111 Hectopat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #15 Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti Genişletmek için tıkla... Kardeş silinemez diyor aynı promlemi bende yaşıyorum
Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti Genişletmek için tıkla... Kardeş silinemez diyor aynı promlemi bende yaşıyorum
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 17 Kasım 2014 #16 Cihaz rootlu ise silebiliyorsun.
Uğur Güreşçi Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 628 Makaleler 7 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2014 #17 Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti Genişletmek için tıkla... Abi ben ilk senin yöntemi Venedik oldu sonra sifremi unuttum diye format attım şimdi iste host dosyası yok ne yapacam
Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti Genişletmek için tıkla... Abi ben ilk senin yöntemi Venedik oldu sonra sifremi unuttum diye format attım şimdi iste host dosyası yok ne yapacam
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #18 Silinen üye dedi: Abi ben ilk senin yöntemi Venedik oldu sonra sifremi unuttum diye format attım şimdi iste host dosyası yok ne yapacam Genişletmek için tıkla... Konunun açıldığı tarih 6 Nisan 2014. Bu arada problemide söyle yardımcı olayım.
Silinen üye dedi: Abi ben ilk senin yöntemi Venedik oldu sonra sifremi unuttum diye format attım şimdi iste host dosyası yok ne yapacam Genişletmek için tıkla... Konunun açıldığı tarih 6 Nisan 2014. Bu arada problemide söyle yardımcı olayım.
burak iltas Hectopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #19 Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti Genişletmek için tıkla... dosya yöneticisi derken anlayamadım lin vs atabilirmisin aynı sorun bendede varda
Burak Koçoğlu dedi: Bir dosya yönetecisi indirin.Host dosyasını sildiğiniz takdirde sorununuz düzelecektir.Aynı problem benimde başıma gelmişti Genişletmek için tıkla... dosya yöneticisi derken anlayamadım lin vs atabilirmisin aynı sorun bendede varda
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #20 burak iltas dedi: dosya yöneticisi derken anlayamadım lin vs atabilirmisin aynı sorun bendede varda Genişletmek için tıkla... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=tr Bunun gibi.
burak iltas dedi: dosya yöneticisi derken anlayamadım lin vs atabilirmisin aynı sorun bendede varda Genişletmek için tıkla... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&hl=tr Bunun gibi.